Velkommen til Dansk Industris nye website. Vi udvikler i øjeblikket et nyt site for at give dig den bedste brugeroplevelse. I en periode vil du derfor opleve indimellem at blive sendt til indhold på vores gamle site.

Analyse

Virksomheder kan løfte FN's mål for bæredygtighed

Over to milliarder af verdens befolkning lever uden adgang til sanitære forhold. Mere end 750 millioner mennesker er underernærede, og over 600 millioner har ikke adgang til rent vand. Ledere fra 193 lande i FN-regi er på den baggrund blevet enige om 17 mål for en global bæredygtig udvikling. Danske virksomheder har både produkter, viden og evnen til at skabe partnerskaber, der kan bidrage til at nå målene. Og inden for fødevarer, vand, grøn energi og bæredygtige byer er der et potentiale for milliardeksport i de kommende år.

Relateret