Analyser

SMV'ernes syn på kommunal erhvervsvenlighed er lavere på tværs af landet

Tre ud af fire store virksomheder er tilfredse med den kommunale erhvervsvenlighed – modsat gælder det kun lidt over halvdelen af SMV’erne. Der er store geografiske forskelle, og SMV-tilfredsheden er generelt højere i de jyske kommuner. Det er dog også i de jyske kommuner, at forskellen i tilfredsheden er størst, når man sammenligner med de store virksomheder.

DI’s undersøgelse Lokal Erhvervsvenlighed 2021 er Danmarks største undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed. Det er 12. år i træk, at DI laver en undersøgelse af den lokale erhvervsvenlighed.

Årets undersøgelse adskiller sig fra DI’s tidligere undersøgelser. Efter sammenlægningen af Dansk Industri og Dansk Byggeri er der blevet udarbejdet en helt ny undersøgelse med udgangspunkt i de to organisationers tidligere undersøgelser.

Læs mere i analysen.

Relateret indhold