Webinar

Elektrificering af fødevareindustrien

Få inspiration til elektrificering af fødevarevirksomheder

Arbejder din virksomhed med kogning og bagning? Nu kan du tilmelde dig digital workshop 28. september, som sætter fokus på elektrificering af danske fødevarevirksomheder.

Den danske fødevareindustri går en spændende og udfordrende fremtid i møde.

Nye produktionsformer betyder, at det er muligt at nedsætte CO2-forbruget markant. Men det kræver, at virksomhederne har indsigt i, hvordan man bedst tager de nye løsninger i brug.

Elektrificering af Fødevareindustrien viser gennem 20 cases, hvordan elektrificering af fødevirksomheder helt konkret gribes an.

I projektets andet tema er fokus på kogning og bagning. Her har seks virksomheder arbejdet med at omstille deres industrielle processer fra fossile brændsler til elektricitet.

Hver især har virksomhederne fået analyseret deres produktion og udarbejdet forslag til elektrificeringsløsninger til deres koge- eller bageproces.

De seks virksomheder er:

  • Lantmännen Schulstad
  • Lakrids by Bülow
  • Orkla
  • Royal Unibrew
  • Stryhns
  • FF Skagen

På den digitale workshop vil virksomhederne præsentere de tekniske løsninger, som de har fået anbefalet af rådgiverne fra Viegand Maagøe. Desuden vil der være teknisk oplæg ved professor Brian Elmegaard fra DTU.

Hvis du vil hente yderligere inspiration til elektrificering af din virksomhed, kan du bestille en gratis teknisk sparring med en af Viegand Maagøes rådgivere. Tilmeld dig her 

Det er også muligt at gå i dialog med DTU omkring tilknytning af specialestuderende til produktionsvirksomheder. Tilmeld dig her

 



Peter Bernt Jensen

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3421
  • Mobil +45 2128 6995
  • Send e-mail  

Monica Kure Sørensen

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 7216 0126
  • Mobil +45 5218 5917
  • Send e-mail