Vi uddanner fremtidens ledere

Omfattende  ekspertise, aktualitet og praktisk anvendelse gør DI til en af virksomhedernes foretrukne uddannelses- og kursusudbyder. Vores kurser er tilrettelagt til alle, fra helt nye til meget erfarne ledere.  

Se DI's lederuddannelser, kurser og netværk
 1. Erfaringsbaseret undervisning

  Uddannelserne og kurserne hos DI er designet af og for erhvervsfolk. Der trækkes på konkrete erfaringer og cases fa lederens hverdag, hvilket bidrager til en mere indgående forståelse af de udfordringer, man står overfor i en lederposition. 

 2. Aktualitet og praksis

  DI’s kurser og uddannelser er skræddersyede til at imødekomme lederens aktuelle behov og udfordringer. Det sikrer, at deltagerne får praktisk anvendelig viden, de kan bruge direkte i deres daglige ledelsesopgaver.  

 3. Faglighed og ekspertise

  DI har nogle af landets dygtigste eksperter inden for en række fagområder og kan trække på dybdegående viden fra forskellige sektorer.

 4. Fortroligt netværk

  Deltagelse i DI's lederkurser giver adgang til et stærkt netværk af andre ledere og professionelle fra forskellige brancher, hvilket åbner muligheder for sparring og videndeling i et fortroligt rum.

 5. Fleksible og skræddersyede kursusmuligheder

  DI tilbyder en bred vifte af kursusformater, fra intensive workshops til længerevarende uddannelsesforløb, ligesom vi også kan tilbyde skræddersyede forløb. Det giver mulighed for at vælge den kursusform, der bedst passer til den enkelte virksomheds behov og kalender.

   

 6. Mental trivsel

  DI lægger vægt på en helhedsorienteret tilgang til ledelse, hvor mental trivsel er i fokus. Gennem kurserne udrustes du med værktøjer til at styrke både din egen og dit teams' trivsel.  

John Laursen, deltager på DI’s lederuddannelse
DI’s lederuddannelse har givet mig en stærk grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at være leder. John Laursen, deltager på DI’s lederuddannelse
Henriette Friis-Jensen, deltager på DI’s strategiske lederuddannelse
Jeg bruger de andre deltageres erfaringer til at styrke og udvide min egen værktøjskasse. Henriette Friis-Jensen, deltager på DI’s strategiske lederuddannelse
Karina Topp, deltager på DI’s bestyrelsesuddannelse
DI’s bestyrelsesuddannelse har gjort mig mere tryg og fortrolig med de opgaver og udfordringer, som jeg kommer til a stå overfor i bestyrelsesrollen. Karina Topp, deltager på DI’s bestyrelsesuddannelse