Netværk

ESG-rapportering – for rapporteringspligtige

Virksomheder med over 250 ansatte vil de kommende år møde rapporteringskrav på sociale, miljø- og ledelsesmæssige forhold, når Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) træder i kraft. De nye krav omfatter potentielt hele virksomhedens værdikæde, og vil derfor også påvirke selv helt små virksomheder, også selvom I ikke er omfattet af ESG, da I forventes at kunne levere data til de store virksomheder, som I samarbejder med.

Som ansvarlig eller drivende af virksomhedens bæredygtighedsrapportering, vil du derfor opleve større forventninger - men også muligheder - end nogensinde før.

I netværket vil eksperter og de øvrige netværksdeltagere give dig viden og inspiration til bæredygtighedsrapportering. Der tages udgangspunkt i netværkets konkrete ønsker og cases, så emnerne bliver relevante og konkrete.

Ved tilmelding vil du få adgang til DI’s netværksplatform, hvor du imellem møderne kan række ud til de andre netværksdeltagere for at få sparring på dine konkrete problemstillinger. Derudover har netværket også mulighed for at invitere eksperter til at holde oplæg.

Målgruppe

DI’s netværk om bæredygtighedsrapportering er et nystartet netværk (sommer 2023) for dig, der skal i gang med bæredygtighedsrapportering, men kun har begrænset eller ingen forhåndsviden om området. Deltagerne vil derfor have en fælles interesse for at imødegå de kommende bæredygtighedsrapporteringskrav.

Adgangskrav

For at sikre den fornødne viden i netværket til diskussion og sparring, anbefaler vi, at du har noget viden om ESG, således at det er fagligt muligt at netværke. 

Det får du:

 • Sparring fra netværkets medlemmer og DI’s facilitatorer på dine konkrete udfordringer
 • Inspiration fra indlægsholdere og netværksmedlemmernes erfaringer på vigtige emner
 • Muligheden for at være på forkant, så du imødegår de kommende rapporteringskrav og vender dem til en konkurrencefordel

Sådan foregår det

Der afholdes fire netværksmøder om året. Netværksmøderne afholdes som udgangspunkt hos netværksdeltagerne ifm. deres konkrete cases. Møderne afholdes som udgangspunkt i tidsrummet kl. 10.00-16.00.

Mulige temaer for møderne:

 • Hvordan kortlægger du bedst, hvad der er væsentligt at rapportere i din virksomhed?
 • Hvordan arbejder du og din virksomhed bedst med datastyring? Hvad gør frontrunners i deres rapporter?
 • Hvordan samarbejder du bedst med dine leverandører og kunder, når data fra jeres virksomhed skal indsamles og rapporteres?
 • Hvordan gør man bæredygtighedsrapportering på udvalgte miljø-, sociale og ledelsesmæssige forhold til en konkurrencefordel?
 • Hvilke dilemmaer er der inden for bæredygtighedsrapportering, og hvordan imødegår du dem bedst?

Mød facilitator

Elisabeth Vestergaard Hundahl

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 9391 7173
 • Direkte: +45 3377 4529
 • E-mail: elhu@di.dk