Netværk

Byggejuridisk netværk

Bliv bedre til at håndtere de juridiske aspekter af et bygge- og anlægsprojekt og få større indblik i de perspektiver og udfordringer, resten af værdikæden i byggeriet sidder med.

Et juridisk netværk på tværs af byggeriets værdikæde

Byggeriet er komplekst, og der er ikke altid enighed om regler, aftaler og ansvarsfordeling, hvilket kan give store og dyre udfordringer i løbet af byggeprojektet. Derfor tilbyder vi i DI et netværk, hvor vi samler juridisk interesserede fra hele værdikæden i byggeriet – entreprenører, bygherrer og rådgivere. Derfor kan du bruge netværket til at få et større indblik i de andres perspektiver og udfordringer. Vi ved nemlig, at vi med en større forståelse for hinanden kan undgå unødvendige uoverensstemmelser.

Vær på forkant med de juridiske aspekter af din byggesag

Hvert møde tager udgangspunkt i et eller flere juridiske emner, som vil være centreret som et eller flere oplæg inden for entrepriseretten. Oplæggene kan spænde bredt og handle om alt fra:

  • De juridiske problematikker, hvis en part går konkurs
  • Uhensigtsmæssighederne, der kan opstå, når AB-reglerne fraviges
  • Bæredygtighed, herunder de nye krav i bygningsreglementet om LCA
  • Projektansvarsforsikring
  • Entreprenørprojektering

Det er netværket selv, der udvælger, hvilke juridiske temaer de enkelte møder skal være centreret omkring. Vi forventer en høj grad af deltagelse, herunder input og indlæg fra deltagerne og deltagernes egne netværk.

Målgruppe

Netværket henvender sig til dig, der beskæftiger dig med bygge- og anlægsbranchen og som er byggejuridisk interesseret. Du kan f.eks. være entreprenør, teknisk rådgiver, bygherre eller advokat. Du vil gerne have sparring med andre i samme branche og et indblik i andre perspektiver og udfordringer inden for entrepriseretlige emner.

Sådan foregår det

Vi mødes fire gange om året. Hvert møde varer tre timer og starter kl. 14.00. Alle møderne afholdes i Industriens Hus i København.

Hvert netværksmøde giver tre lektioner til den obligatoriske efteruddannelse for advokater.

Mathilde Krogh

Mathilde Krogh

Konsulent