Netværk

HR-direktører

Bliv en del af et eksklusivt netværk med HR-direktører på Sjælland, Fyn og Jylland. Del erfaringer, få indsigt og udvid dit professionelle netværk inden for HR-området.

Foto: Getty Images

Vi hjælper hinanden med at lykkes professionelt

Som ansvarlig for HR i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes, samtidig med at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og indsigter. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor netværksmedlemmerne kan imødegå udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen igennem erfaringsudveksling på et højt og professionelt niveau.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde

Som virksomhedens HR-ansvarlige har du blikket rettet stift mod 1000 ting, der alle er vigtige for forretningen. Det er både langsigtede strategiske beslutninger og helt håndgribelige handlinger, der ikke kan vente. Fælles for disse beslutninger og handlinger er, at de skaber og fastholder rammerne for den dagligdag, virksomhedens medarbejdere oplever.

Har du brug for inspiration og gensidig sparring om denne hverdag i HR? Så tilbyder Dansk Industri et netværk, hvor HR-direktører mødes og sætter HR-ledelsesopgaven i både perspektiv og fokus.

I dette netværk er der fokus på at finde gode, holdbare metoder til at balancere det strategiske og det operationelle til gavn for netværkets medlemmer. Det sker gennem:

 • Et professionelt fællesskab, hvor din ledelse af HR-opgaven er i centrum
 • Gensidig sparring om nødvendige personalejuridiske handlinger
 • Kvalificering og perspektivering af ønskede HR-initiativer fra chefkolleger
 • Andre ligesindedes råd mod organisatoriske faldgruber
 • Mulighed for at trække på DI-faglige kompetencer

Sådan foregår det

Netværket faciliteres af en kompetent chefkonsulent fra DI, som har bredt kendskab til dagligdagen som HR-chef herunder, hvad det kræver at fungere i en organisation som værdiskabende HR. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne.

Netværket mødes fire gange om året, hvor der drøftes konkrete emner, som netværkets medlemmer finder vigtige. Dialogen styres og er rammesat af DI-konsulenten. Dialogen kan være både organisatorisk abstrakt og helt menneskeorienteret praktisk, alt efter behovet i netværket.

Praktisk

Prisen for deltagelse dækker fire møder, hvoraf ét gennemføres som døgnmøde på DI’s konferencecenter, Gl. Vindinge. 

Vi har både et netværk på sjælland og et netværk på Fyn/Jylland.

Mød facilitatoren

Pernille Erichsen er facilitator for HR-direktørnetværket på Sjælland.

Pernille Erichsen

Underdirektør

 • Mobil: +45 2724 2905
 • Direkte: +45 3377 3092
 • E-mail: peer@di.dk

Mød facilitatoren

Marianne Duelund Frahm er facilitator for HR-direktørnetværket på Fyn/Jylland.

Marianne Duelund Frahm

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 2222 8036
 • Direkte: +45 3377 3885
 • E-mail: madf@di.dk