Netværk

Design og Innovation

Står du i spidsen for design og innovation i din virksomhed? Bliv en del af DI’s netværk og få viden og inspiration til at skabe en innovativ kultur i hele virksomheden.

Foto: Getty Images

DI’s netværk for Design og Innovation er til dig, der har det strategiske ansvar for designprocessen i virksomheden. I netværket vil du møde personer fra mange forskellige virksomheder – store som små – der har det tilfælles, at de står for at skabe og drive innovation i virksomheden.

Vi skaber rammen for nytænkning

I dette netværk kan du blive del af en gruppe mennesker, som inspirerer hinanden til at tænke anderledes og prøve nye ting af. Vi skaber rammerne om innovation i en bredere forstand, og sparrer med hinanden om, hvordan vi kan gøre nye ting i praksis.

På netværksmøderne har vi fokus på designprocessen og designtænkning, så vi centrerer temaerne om spørgsmål som: Hvordan passer design ind i en udviklingsorganisation? Hvordan kan vi bruge design til at forstå kundens behov? Og hvordan overfører du viden fra produktdesign til serviceydelser? 

Vær på forkant med nye trends

På netværksmøderne vil du få oplæg fra eksperter inden for design, innovation og forretningsudvikling. Vi diskutere nye trends og hvordan, vi i praksis kan arbejde med det i virksomheden. Temaerne udvælges på baggrund af netværksmedlemmernes ønsker og behov, og der afsættes tid på møderne til at erfaringsudvikle og netværke med de andre medlemmer. Eksempler på temaer kan være brand experience, design thinking, cirkulær økonomi, VR, AR, Big data, bæredygtighed, grøn omstilling og meget, mere. 

Det får du:

 • Inspiration og sparring til design, innovation og forretningsudvikling
 • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
 • Viden om nye teknologier og trends i samfundet
 • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine konkrete projekter
 • Viden om nye metoder, du kan bruge i din virksomhed
 • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Målgruppe

Netværket henvender sig til dig, der har det strategiske ansvar for innovation og design. Du er f.eks. designchef, innovation manager, global product manager, adm. direktør eller lignende.

Eksempler på afholdte temaer

  • Tivolis verden og Dansk Design Center

   Designchefen fra Tivoli giver en introduktion til tankerne og processerne bag den forlystelsespark, der er blevet et vartegn for København. Bagefter besøger vi Dansk Design Center (DDC) og hører om deres arbejde for at øge anvendelsen af design i erhvervslivet. Derefter er der en rundtur på BLOX og efterfølgende middag.

  • Designudvikling under forandring v. DEIF A/S og Umeå Institute of Design

   På dette netværksmøde diskuterer vi designudvikling med udgangspunkt i DEIF, der er verdensførende på deres marked. Herudover får vi en introduktion til Umeå Institute of Design, der er en af de bedste designskoler i Europa og verden. Efter oplæggene er der afsat tid til netværk, refleksion og middag.

  • Forretningsudvikling og kultur v. Leo Innovation Lab

   På netværksmødet kan du høre om metodikken hos Leo Innovation Lab samt høre om hvordan, de formåede at skabe en succesfuld innovationskultur. Efter oplæggene vil der være tid til refleksion og diskussion om hvordan, vi kan skabe miljøer, der fordrer innovation og nytænkning.

Mød facilitatoren

Henrik Sørensen

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 2360 9091
 • Direkte: +45 3377 3080
 • E-mail: heso@di.dk