Netværk

Udviklingsdirektører

Har du ansvar for forskning og udvikling i din virksomhed? Få viden på et højt, fagligt niveau samt inspiration fra førende eksperter om de temaer, du brænder for.

Foto: Getty Images

I netværket for Forsknings- og udviklingsdirektører er vi på forkant med de store trends i samfundet. Vi tager udgangspunkt i aktuelle temaer som digitalisering og bæredygtighed, og sparrer om hvordan, vi implementerer det i virksomhedens praksis.

Det får du i netværket

 • Oplæg og inspiration fra førende eksperter
 • Viden om udviklingstendenser, ny lovgivning og metoder
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks"
 • En digital platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Temaer på netværksmøder

Vi planlægger netværkets mødetemaer efter medlemmernes egne ønsker og behov. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i løbet af de sidste år:

Eksempler på afholdte arrangementer

  • Digital innovation og intelligence design v. Netcompany

   Oplæg fra Netcompany: Digitalisering åbner op for nye produkter, men innovation og disruption kan skabe produkter, der ikke fungerer på markedet. Hør Netcompany fortælle om hvordan, design thinking kan kombineres med data.

  • Forretningsudvikling og digital forestillingskraft v. Kamstrup A/S

   Besøg hos Kamstrup A/S: Digital forestillingskraft er evnen til at forestille sig fremtidige scenarier, hvor digitale teknologier anvendes til at skabe værdi for forretningen. Vi hører både fra en erhvervsforsker og fra Kamstrup om, hvordan man kan arbejde med fremtidens datadrevne løsninger.

  • Modularisering: Hvad har Grundfos A/S og Terma A/S tilfælles?

   Modularisering er et forretningskoncept, der kan påvirke hele virksomheden, og kan give lavere kostpriser, kundetilpasset salg, give hurtigere gennemløbstider og øge automatiseringsgraden i virksomheden. Hør Grundfos A/S og Terma A/S fortælle om deres erfaringer med modularisering.

Sådan foregår det

Vi afholder 3 møder om året, der typisk starter kl. 13.00 og afsluttes med en middag. I mellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Målgruppe

Netværket er for dig, der er nysgerrig, fremadskuende og gerne vil være med til at tegne fremtiden i din virksomhed. Du skal have ansvar på direktørniveau for at være med i dette netværk. Du er måske R&D Director, Innovation and Technology Director, Udviklingsdirektør, VP R&D eller lignende. Se alle vores innovationsnetværk her: Hvilke innovationsnetværk kan jeg vælge? - DI (danskindustri.dk)  

 

Netværksfacilitator

Hanne Merete Lassen har 21 års erhvervserfaring, hvor hun primært har beskæftiget sig med forretningsudvikling samt produkt og service. Hos DI har Hanne Merete fokus på innovation, bæredygtighed og digitalisering. Som facilitator for netværket trækker hun på sin erfaring og faglige viden til at skabe de bedste rammer for netværkets diskussioner.

Hanne Merete Lassen

Seniorchefkonsulent

 • Mobil: +45 5136 3166
 • Direkte: +45 3377 3868
 • E-mail: haml@di.dk