Netværk

Udviklings- og innovationschefer

Få viden, sparring og inspiration til din virksomheds strategiske retning i et professionelt netværk af innovations- og udviklingschefer fra danske virksomheder.

Udviklings- og Innovationschefer | Netværk

Vil du være en del af netværket for udviklings- og Innovationschefer?

Foto: Getty images

Har du ansvaret for at drive nytænkning i organisationen, finde og implementere nye teknologier eller skabe fremdrift i virksomhedens projekter? I dette netværk for Udviklings- og innovationschefer vil få rig mulighed for at sparre med andre om hvordan, du kan inspirere din organisation til at gå i en endnu mere konkurrencedygtig retning.

Få inspiration til dit strategiske arbejde

I dette netværk vil du få mulighed for at diskutere innovationsstrategi og få inspiration til, hvordan du skaber udvikling i din virksomhed. Vi stiller spørgsmål som: ”Hvordan giver du medarbejderne rum til at tænke ud af boksen – også når KPI’er driver deres fokus?” eller ”Hvordan får du forskellige nationaliteter til at arbejde sammen på en værdifuld måde?” 

Vær på forkant med nye teknologier

I netværket er vi på forkant med nye teknologier, der får betydning for fremtidens produktionsformer såvel som virksomhedernes position på markedet. Vi sætter fokus på temaer nye værktøjer inden for AI, VR, AR, 3D print, IoT og meget mere.

Vi diskutere andre virksomheders erfaringer med teknologierne, hvad det kræver teknisk at implementere teknologierne og hvilke muligheder, det kan give for udvikling af produktet og nye services, så du går hjem fra netværksmøderne med brugbar viden.

Få et professionelt netværk på tværs af brancher

Netværket består af små såvel som store virksomheder inden for fremstillingsindustrien, så du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af fagprofessionelle i din region på tværs af brancher. Dette kan være en stor styrke for samarbejde med andre virksomheder i fremtiden.

Det får du:

 • Faglig udvikling inden for nye teknologier, ledelse og porteføljestyring
 • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
 • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine strategiske indsatser
 • Viden om nye, innovative tiltag, du kan bruge i din virksomhed
 • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Eksempler på afholdte arrangementer

  • Strategier til finansiering af udviklingsprojekter v. B&W Vølund

   Kom på rundvisning hos Babcock & Wilcox Vølund A/S og få en introduktion til deres strategiske udviklingsprojekter. Herefter kan du høre et oplæg om Innovationsfonden med tips til, hvordan man laver en god ansøgning om projektmidler.

  • Fra data til services: Hvordan kan big data give øget kundeværdi? V. Bucher Municipal A/S

   Big data kan være indgangen til en forretningsmodel for mange virksomheder. Når vi diskuterer big data i forbindelse med Industri 4.0, ser vi ofte indad mod virksomhedens produktion. Men for Bucher Municipal A/S er det måske lige så interessant at opsamle data fra sine produkter for at tilbyde øget kundeværdi?

  • Robotter: Hvor er vi på vej hen?

   Få et indblik i udviklingen af robotter, når vi besøger RobotCluster, der bygger bro mellem forskning og privatliv inden for robotter, automation og droner. Bagefter får vi et oplæg fra Universal Robots, der vil fortælle om deres samarbejsrobotter, der har ændret hele brancher. Til sidst får vi et oplæg fra Capra Robotics, der blandt andet har opfundet MIR’eren og kan fortælle om fremtidens mobile robotter og AI.

  • Nyeste trends inden for XR (AR og VR)

   Teknologien inden for AR og VR udvikler sig hele tiden, og det kan være svært at holde sig opdateret på den nyste udvikling. På dette netværksmøde inviterer vi en gæst udenfor netværket til at opdatere os på de nyeste trends på XR-området.

Sådan foregår det

Vi afholder 4 møder om året, der typisk afsluttes med en middag. I mellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i. Netværket er opdelt regionalt.

Nicolas Boalth

Nicolas Boalth

Chefkonsulent

Nicolas Boalth har 23 års erfaring, hvor han primært har beskæftiget sig med produktudvikling og virksomheds-udvikling gennem innovation. Hos DI har Nicolas Boalth fokus på innovation, konkurrencekraft og digitalisering.
Netværk: Nord-/Midtjylland samt Fyn/Sydjylland

Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Seniorchefkonsulent

Hanne Merete Lassen har 21 års erhvervserfaring, hvor hun primært har beskæftiget sig med forretningsudvikling samt produkt og service. Hos DI har Hanne Merete fokus på innovation, bæredygtighed og digitalisering.
Netværk: Sjælland