Netværk

DI's netværk om produkter og nye teknologier

Interesser du dig for, hvordan brug af ny teknologi påvirker de krav, produkter skal efterleve? F.eks. brug af data og kunstig intelligens i maskiner anvendt i produktionen eller andre IoT-produkter. Vil du være med til at påvirke de kommende EU-regler og blive opdateret på, hvilke regler der gælder og er på vej? Så er deltagelse i DI’s netværk om produkter og nye teknologier helt sikkert noget for dig.

Netværket er bredt sammensat og består af medlemsvirksomheder, hvis forretning er tæt knyttet til EU’s indre marked. Deltagerne er typisk medarbejdere, som interesserer sig for, at virksomhedens produkter eller produktion efterlever regler om brug af kunstig intelligens og data og ikke udsættes for hackerangreb.

Deltagerne i panelet får

  • Indsigt i eksisterende og kommende EU-regler vedrørende cybersikkerhed, kunstig intelligens samt brug af og deling af data. 
  • Sparring med andre medlemmer om fælles interesser eller udfordringer.
  • Mulighed for dialog med myndigheder om relevante lovforslag og deres implementering.
  • Indflydelse på DI’s holdninger og prioriteringer vedrørende produkter og nye teknologier. 

Alle, der har lyst, er velkomne til at deltage i netværket. Vi arbejder for, at netværket afspejler mangfoldigheden i DI’s medlemsvirksomheder, når det gælder brancher og virksomhedsstørrelse.

Netværket mødes jævnligt (ca. fire gange årligt), og deltagerne inddrages i både nationale og europæiske høringer. Der afholdes både fysiske og virtuelle møder, og der er ingen mødepligt. Det er gratis for DI’s medlemmer at deltage.

Mette Peetz-Schou

Mette Peetz-Schou

Seniorchefkonsulent