Netværk

IT-sikkerhedsnetværk

Har du ansvar for IT-sikkerheden i din virksomhed? Så kan du i DI’s IT-sikkerhedsnetværk få professionel og faglig sparring på dine udfordringer, dilemmaer og spørgsmål.

DI’s netværksgruppe samler dansk erhvervsliv og de dygtigste IT-specialister og sikkerhedsansvarlige fra vores medlemsvirksomheder.

Vær på forkant med IT-sikkerhed

Medlemmer af gruppen er hovedsageligt CXO, IT-sikkerhedsansvarlige, specialiser eller eksperter i deres virksomhed. Emnerne spænder over den højaktuelle IT-sikkerhedstrussel, ledelsens ansvar, uddannelse af alle medarbejdere på virksomheden og over til procedurer og tilgang til når skaden er sket.

Vi berører aktuelle tendenser, nyheder om hvad der rører sig i tiden, så du har adgang til ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit arbejde.

På hvert netværksmøde vil du få mulighed for at have spørgsmål med og sparre med de andre netværksmedlemmer om konkrete udfordringer. Du vil høre cases fra andre virksomheder, ligesom du selv vil få mulighed for at byde ind.

Gruppen mødes fire gange om året af tre timer. Der er altid et tema for dagen, som en eller flere oplægsholdere breder ud for netværket. Oplæggene giver som regel anledning til livlig debat og diskussion blandt medlemmerne af gruppen, hvilket giver en stor værdi for alle.

Netværket er forbeholdt de ansvarlige for IT-sikkerheden i deres virksomhed.

Mød netværksfacilitatoren

Morten Rosted Vang

Fagleder, Digital ansvarlighed og cybersikkerhed

  • Mobil: +45 2291 5081
  • Direkte: +45 3377 4707
  • E-mail: morv@di.dk