Netværk

Ledelse af digital transformation

Har du ansvar for, at udvikle din virksomhed, så den bliver mere digital? Få viden og sparring på højt fagligt niveau indenfor det brede krydsfelt af temaer indenfor digital transformation.

Foto: GettyImages

Hvorfor netværk?

I vores netværk får du tid og rum til erfaringsudveksling og refleksion. Du får kvalificeret faglig sparring og inspiration til at håndtere de udfordringer, der er i en kompleks og travl hverdag.

Digitalisering rummer store forretningsmæssige potentialer – hvis det bliver gjort rigtigt. I netværket for digital transformation diskuterer vi veje til digital forretningsudvikling og tackler de medfølgende udfordringer gennem faglige input, inspiration, nye tendenser og relevant sparring.

De vigtigste trends indenfor digital transformation

I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser inden for digitalisering, så du står stærkt rustet som frontfigur i jeres digitale transformation med den nyeste viden. Temaerne udvælges efter medlemmernes behov, og kan f.eks. være digital strategi, skalering og transformation, digitalt design, kompetencer og organisering.

På hvert netværksmøde vil du få mulighed for at sparre med de andre netværksmedlemmer på møderne om de konkrete udfordringer, I står overfor. Du vil høre cases fra de andre virksomheder, ligesom du selv vil få mulighed for at byde ind med temaer, der er vigtige for dig.

Det får du i netværket

  • Oplæg og inspiration fra førende eksperter
  • Cases og input fra virksomheder i- og udenfor netværket
  • Diskussion om netværkets valgte temaer
  • Sparring i et fortroligt rum med ligesindede
  • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks"
  • En digital platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne
  • En gennemgående facilitator med faglig viden på området

Sådan foregår det

Vi afholder 4 netværksmøder om året, hvoraf de tre af dem er dagsmøder, og det sidste er et døgnmøde. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent