Netværk

Chefer

Er du chef for en afdeling eller for andre ledere, og har du flere års erfaring med strategisk ledelse? Få professionel sparring til dine ledelsesudfordringer i DI's netværk for chefer.

Som chef skal du ofte træffe svære beslutninger om ledelse, kultur, forandringer og strategieksekvering. I dette netværk vil du møde andre chefer fra mange forskellige ledelseslag og brancher, der ofte har stået over for lignende udfordringer. Få viden, sparring og ny inspiration i netværket, der kan hjælpe dig til at udvikle dig selv i lederrollen.

Vær på forkant med ledelsestrends

I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser, så du har adgang til ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som chef. Temaerne udvælges efter medlemmernes behov, og kan f.eks. være strategieksekvering, global ledelse, ledelse i kompleksitet, effektivisering og bæredygtighed.

På hvert netværksmøde vil du få mulighed for at sparre med de andre netværksmedlemmer på møderne om de konkrete udfordringer, I står overfor. Du vil høre cases fra de andre virksomheder, ligesom du selv vil få mulighed for at byde ind med temaer, der er vigtige for dig.

Sådan foregår det

Vi afholder 4 netværksmøder om året. Det ene af de 4 møder i netværket for Fyn/Sydjylland og netværket for Sjælland er et døgnmøde. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Det får du: 

 • Oplæg og inspiration fra andre virksomheder
 • Ny viden, aktuelle trends og brugbare ledelsesværktøjer
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks" og ”LEDER:BOX”
 • En platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Eksempler på afholdte arrangementer

  • Fremtidens digitale ledelsesudvikling v. PostNord

   Hvordan kan man bruge digitale værktøjer til udvikling af ledere, og hvilke erfaringer har PostNord med digitale værktøjer i ledelsesudvikling? Sparringsmøde: Hvilken konkret udfordring står du overfor?

  • Forandringsledelse v. FLSmidth

   Hvad skal vi være opmærksom på, når vi arbejder med forandringer, og hvilke erfaringer har FLSmidth gjort sig om forandringsledelse? Hvilke forandringer står du selv overfor i din virksomhed?

  • Strategisk ledelse: Værktøjer fra virkeligheden

   Hvordan arbejder du med strategi og hvad er den modigste strategibeslutning, du har truffet? På dette møde dykker vi ned i hverdagens strategiarbejde; Hvorfor samler så mange strategier støv på kontoret i stedet for at leve ude i virksomheden? Få brugbare tips og tricks med hjem til strategiværktøjskassen.

  • Udvikling af din ledergruppe

   Hvordan kan du skabe en stærk ledergruppen, der performer godt? Vi kommer blandt andet ind Team Performance-modellen som et værktøj hertil. Hør 2 konkrete cases fra netværksmedlemmerne.

Anette Hoppe Grønlund

Anette Hoppe Grønlund

Seniorchefkonsulent

Netværk: Sjælland og Fyn/Sydjylland

Martin Strand

Martin Strand

Chefkonsulent

Netværk: Midt-/Nordjylland