Onsdag d. 7. december imellem kl. 15-20 kan du ikke tilmelde dig kurser eller arrangementer. Det skyldes opdatering til DI's systemer. Vi beklager ulejligheden.

Netværk

Ejerledere med maks. 25 ansatte

Er du ejerleder i en SMV med maks. 25 ansatte? Så bliv en del af et professionelt netværk, hvor du kan få sparring og blive udfordret i din rolle som leder.

Foto: GettyImages

DI's netværk for ejerledere med maks. 25 ansatte er for dig, der er leder i egen virksomhed og gerne vil bringe virksomheden til næste niveau. Om du kalder dig selvstændig, fabrikant, entreprenør, ejer eller stifter er ikke så vigtigt – så længe, du er klar på at sparre og vidensdele med andre ejerledere.

Som ejerleder har man tit mere på spil, end en chef eller direktør, som er ansat i en virksomhed, har. Og samtidigt har ejerledere oftest det sidste ord, når svære beslutninger skal træffes, uden nødvendigvis at have ligesindede at sparre med. I dette netværk vil du møde andre ejerledere fra forskellige brancher, som står over for udfordringer, der minder om dine.

Kom med i DI’s netværk for ejerledere med maks. 25 ansatte og få inspiration, sparring og viden, der udvikler dig som ejerleder.

Skab værdi i din virksomhed

Medlemmerne i netværket er med til at sætte dagsordenen for hvert møde, så der er fokus på netop det, som skaber værdi i deres virksomhed. Eksempler på temaer kunne være digitalisering, innovation, arbejdsmiljø,  bæredygtighed, konfliktstyring og lederrollen.

Tidligere afholdte arrangementer

  • Medarbejderinvolvering og medarbejderes betydning

   Som ejerleder sidder vi med alle elementerne i forretningsudviklingen, for eksempel at tilpasse produktionen til kommende produkter, sørge for produktudviklingen med videre. Men i den forbindelse skal mennesker med de rette kompetencer også ansættes. Så hvordan findes de bedste medarbejdere og hvilke kvaliteter skal de have? Og hvordan inddrages medarbejderne bedst i virksomhedens innovative kultur?

  • Projektstyring – nødvendigt eller ej?

   Jo mere kompleks ens produktion og ydelser bliver, jo mere behov er der for projektstyring. Så hvordan kan man nemt køre en projektstyring uden smarte computer-programmer? Og hvilke gratis og effektive værktøjer findes der, for at man kan hjælpe kunden bedst?

  • Lærlingeområdet

   Hvad skal der til for at få velfunderede lærlinge? Er manglen på kompetente lærlinge selvforskyldt eller skal man skubbe på, så folkeskolerne styrker elevernes tekniske kompetencer? Og hvad med eksempelvis varighed og tilskud?

Sådan foregår det

Vi mødes fire gange om året, møderne er dagsmøder og foregår på de virksomheder, som er repræsenteret i netværket, men nogle gange også på en større virksomhed af interesse i området. 

Netværksmøderne faciliteres af en erfaren konsulent fra DI. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne. 

Regional opdeling

I Dansk Industri er de faglige netværk regionalt opdelt, så du har mulighed for at vælge et netværk, som mødes i din landsdel.

Netværket for ejerledere med max 25 ansatte er et nyt koncept. Derfor tilbydes netværket i øjeblikket kun i Midt- og Nordjylland, men kontakt endelig facilitatoren, hvis du ønsker, at vi starter et netværk op i dit område.

Nicolas Boalth

Nicolas Boalth

Chefkonsulent

Nicolas har 23 års erfaring fra to større industrivirksomheder samt erfaring med både store og små virksomheder siden 2010 – særligt inden for innovation, forretningsudvikling, produktivitet og ledelse.