Netværk

Erfarne ledere

Er du leder for din egen afdeling og har nogle års erfaring med ledelse? Få sparring og faglig udvikling i DI’s netværk for erfarne ledere.

Foto: Getty Images

Dette netværk samler ledere fra mange forskellige virksomheder og ledelseslag. Fælles for lederne er, at de typisk har ansvar for mere end fem medarbejdere og gerne flere års erfaring med ledelse. Vi mødes om faglige temaer og diskuterer de daglige udfordringer, vi hver især står overfor. Netværksmøderne er fortrolige og præget af åbne og oprigtige diskussioner, så vi alle går klogere fra et møde end da vi kom.

Strategisk ledelse af virkelige mennesker

I netværket arbejder vi efter tesen: ”En god leder har fokus på resultater – og ved, at resultaterne skal nås gennem af mennesker”. Du vil få mulighed for at dykke ned i faglige temaer, og relatere det til de udfordringer, du står overfor. Vi tager udgangspunkt i de nyeste tendenser inden for ledelse, og vi tilpasser temaerne efter det, der er vigtigt for dig og de andre netværksmedlemmer. 

Bliv en bedre leder

I netværket har vi fokus på at udvikle egne lederkompetencer. Du kan sparre med de andre ledere om, hvordan du selv kan blive stærkere i dit arbejde. Det kan være, du gerne vil blive bedre til produktionsplanlægning, er nysgerrig på en ny teknologi eller gerne vil blive bedre til at levere på din virksomheds mål? I dette netværk får du et rum for din udvikling som leder.

Sådan foregår det

Vi afholder 3 netværksmøder om året samt et fællesmøde med alle de regionale netværk. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer mellem møderne. Netværkene er regionalt opdelt, så du kan finde et netværk tæt på dig. Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Det får du: 

 • Oplæg og inspiration fra andre virksomheder
 • Ny viden, aktuelle trends og brugbare ledelsesværktøjer
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks" og ”LEDER:BOX”
 • En platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Temaer

Netværkstemaerne udvælges efter det, medlemmerne efterspørger. Eksempler på temaer kan være forandringsledelse, ledelseskommunikation, effektivisering, motivation og meget mere. Her kan du se eksempler på nogle af de spændende temaer, vi har afholdt:

Tidligere afholdte arrangementer

  • Hvordan fastholder vi de gode medarbejdere?

   Medarbejdere skifter job som aldrig før, og der skal meget til for at holde på de gode medarbejdere. Vi drøfter, hvordan man kan bruge KPI’er eller medarbejder- og ledermålinger i fastholdelse og hvad, der skal til for at holde medarbejderne motiveret i dagligdagen.

  • Millennials på arbejdsmarkedet: Hvad skal vi være opmærksomme på?

   Den yngre generation vender op og ned på arbejdspladsen. De er hurtige til at anvende ny teknologi, har høje forventninger til arbejdspladsen og nogle helt andre værdier end tidligere generationer – så hvordan leder vi dem bedst?

  • Life balance efter corona: Fremtidens fleksible arbejdsformer

   Fremtidens hybride arbejde bringer nye arbejdsformer med sig. Hvad betyder det for trivslen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, hvilke erfaringer har vi gjort os under coronakrisen og hvordan skal vi indrette fremtidens arbejdsplads?

Mød facilitatoren

Chefkonsulent Henrik Wedell-Neergaard har arbejdet med ledelsesudvikling, HR og facilitering gennem mange år, herunder i 15 år hos Dansk Industri. Henrik Wedell-Neergaard har en baggrund i managementbranchen.

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Seniorchefkonsulent

 • Mobil: +45 2328 4934
 • Direkte: +45 3377 3891
 • E-mail: hew@di.dk