Netværk

Kundecenterchefer

Vil du stå i front for en kundeservice i topklasse? Få den nyeste viden og sparring fra eksperter, så du kan nå målene for din afdeling.

Getty Images

Kom og bliv en del af et netværk med førende kundecenterchefer i Danmark. Uanset om du har det øverste og strategiske ansvar for et callcenter eller en kundeserviceafdeling, vil du blive en del af et topmotiveret hold ledere, der sammen inspirerer hinanden med nye idéer og strategier – alt sammen for at højne kundeserviceniveauet i deres virksomhed.

Den bedste kundeservice

I netværket vil du få inputs til, hvordan du kommer i mål med dine planer for afdelingen. Uanset, om du vil implementere nye chatbots, højne dine medarbejderes motivation for salg eller finde et nyt system for registrering m.m., vil du få gode og fagligt stærke inputs fra andre, der kender til din hverdag.

Det får du i netværket

 • Netværk med kundeservicechefer fra danske topvirksomheder
 • Inspiration til at skabe en endnu bedre kundeservice
 • Viden om ny teknologi, værktøjer og strategier inden for service og salg
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks"
 • En digital platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Sådan foregår det

Vi afholder 4 dagsmøder om året. Imellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden. Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Eksempler på arrangementer

  • Forstår din chatbot ”møjn”?

   I Danmark har vi ca. 32 forskellige dialekter, og det kan skabe udfordringer, når man skal implementere talegenkendelsesprogrammer. På dette møde får du indblik i den nyeste teknologi på området, når vi skal diskutere fordele og udfordringer ved implementering af nye kundeservice-bots.

  • Nå dine mål – uden KPI’er v. Teleselskabet ”3”

   Kan man skabe resultater uden KPI’er? Kom og hør Michael Vinther fra teleselskabet 3, der er ansvarlig for tre callcentre og har afskaffet KPI’er i sine afdelinger. Efter oplægget diskuterer vi erfaringer og udfordringer fra netværksmedlemmernes egne virksomheder.

  • Mål kundens humør over telefonen

   De nyeste tekst- og taleanalyser giver helt nye muligheder: Man kan f.eks. give en langt mere tilpasset service til kunden, eller man kan analysere, om en medarbejder har en positiv indflydelse på kundens humør. Efter oplægget er der åben diskussion om netværksmedlemmernes egne udfordringer

  • Bonusmodeller: Fordele og ulemper

   Får man mere motiverede medarbejdere af at indføre nye bonusmodeller? Hør et oplæg fra et af netværksmedlemmerne og få nye perspektiver på fordele og ulemper ved bonusmodeller.

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Seniorchefkonsulent