Netværk

Indkøbschefer

Er du ansvarlig for indkøb i din virksomhed? Bliv en del at DI’s netværk for indkøbschefer, så du kan få sparring og inspiration til dit arbejde.

DI’s netværk for indkøbschefer er et professionelt fælleskab for indkøbschefer og strategiske indkøbere i store såvel som små virksomheder. Vi har fokus på, hvordan indkøbsafdelingen kan få strategisk indflydelse på virksomhedens drift og blive tættere knyttet til forretningen.

Faglig sparring til din hverdag 

På møderne diskuterer vi eksempelvis temaer som globalt indkøb og optimering af forsyningskæden, bæredygtighed, risk management, cost drivers, administrative robotter, digitalt indkøb, leverandørudvikling og kvalitetssikring. 

I netværket tager vi udgangspunkt i hinandens cases, så du vil få mulighed for at konkrete og kvalificeret inputs til de udfordringer, du selv står overfor. Vi inviterer også oplægsholdere ind for at bringe ny viden ind om de temaer, der interesserer medlemmerne af netværket.

Tidligere afholdte arrangementer

  • Risk management og risikoafdækning

   Hvad gør man, når leverandørens fabrik eksploderer? Det var tilfældet hos Meneta Group, der fortæller om deres contingency plans for underleverendører. Arrangementet afholdes hos Systemair A/S, der giver en rundvisning på virksomheden og en introduktion til, hvordan de arbejder med risk management globalt.

  • Sporbarhed hos Kamstrup A/S

   På dette netværksmøde diskuterer vi sporbarhed hos Kamstrup A/S, der er global producent af intelligente måleløsninger til forbrugsafstemning.

  • Leverandørudvikling v. Gomspace A/S

   Udviklingen af leverandører har ændret sig markant over de sidste 10 - 15 år. Tidligere kunne man slippe afsted med at være kongen af low cost-landene. I dag er billedet mere nuanceret. En ekspert fra Valcon ser bl.a. to bevægelser, som han vil dele og udfordrer os på. Den ene er et fokus på den samlede værdiskabelse i værdikæden og den anden handler om at øge innovationen gennem ’værdinetværk.’

Det får du i netværket

 • Inspiration og oplæg om relevante temaerne
 • Viden om udviklingstendenser, ny lovgivning og metoder
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks"
 • En digital platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Sådan foregår det

Der afholdes fire møder om året i netværket, hvoraf tre af møderne afholdes hos virksomheder, der er repræsenteret i netværket. Det fjerde møde er et døgnmøde med overnatning, og det bliver afholdt på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge. Man får ydermere adgang til en digital platform, hvor man kan sparre mellem møderne.

 

Mød facilitatoren

Mark Fisker

Seniorchefkonsulent

 • Mobil: +45 3056 1259
 • Direkte: +45 3377 3391
 • E-mail: mafi@di.dk