Netværk

Netværk for ledere 1

Vil du gerne have nye faglige input, vedligeholde og måske udvide dit personlige og professionelle netværk? Netværk for ledere giver dig de bedste muligheder for at sparre med andre.

Hør Kjeld Østergaard fortælle om at være en del af Netværk for Ledere 1

Formål med netværket

Netværket har til formål at tilbyde ejere og ledere et samlingssted, hvor de gennem erfaringsudveksling, diskussioner og foredragsvirksomhed kan udvikle deres lederegenskaber. Samtidig giver netværket de deltagende mulighed for at danne deres eget personlige netværk.

Det er netværkets opgave at medvirke til:

  • at skabe ideer til nye services fra DI og arbejdet inden for brancheområderne
  • at netværkets tanker, ideer og holdninger får indflydelse på foreningernes politik og profil
  • at give de deltagende en forståelse for organisationsarbejdet, så de med dygtighed og interesse kan indtræde de mange tillidsposter, som foreningerne indstiller til.

Hvem kan blive medlem?

Hvis du er ejer og/eller leder af en virksomhed, og er fyldt 43 år, har du mulighed for at blive en del af netværket. Der oprettes flere grupper alt efter antal deltagende. Hver gruppe består af maksimalt 35 deltagere.

Praktisk information

Der afholdes fire møder årligt. Første kvartalsmøde er vores årlige Ledelsesdag (temadag), som afholdes hos relevante virksomheder. Temadagen afholdes sammen med Netværk for yngre ledere, og er et åbent arrangement, hvor øvrige ejere/ledere fra hhv. Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i København inviteres. Efter temadagen samles Netværk for ledere og Netværk for yngre ledere på et nærtliggende hotel til gensidig erfaringsudveksling og overnatning.

De resterende møder starter som hovedregel kl. 12.00 med frokost. Eftermiddagen og en del af aftenen forløber med en vekselvirkning mellem foredrag, diskussion og erfaringsudveksling. Efter den fælles middag og efterfølgende socialt samvær er der arrangeret overnatning. Mødet afsluttes med morgenmad den følgende dag. Disse møder holdes som udgangspunkt på DI’s Konferencecenter Gl. Vindinge i Nyborg, men der er også mulighed for at holde møderne på deltagernes virksomheder.

Mød facilitatoren

Annette Flies

Konsulent

  • Mobil: +45 2128 9026
  • Direkte: +45 3377 3331
  • E-mail: anf@di.dk