Netværk

Netværk for spåntagende bearbejdning

I netværket for spåntagende bearbejdning kan du sparre og ”netværke” med andre fra branchen. Desuden bliver du opdateret på de seneste faglige fremskridt inden for feltet.

Netværket giver dig:

  • viden om de nyeste teknologier og metoder inden for spåntagning
  • mulighed for at tage konkrete opgaver og spørgsmål op med kollegaer
  • fokus på egne udfordringer

Erfaringsudveksling og sparring

Formålet med netværket er at give deltagerne et bredere kendskab til branchens nye tiltag og de muligheder og trusler, der er knyttet dertil. Derudover har netværket til formål, at styrke den gensidige sparring blandt medlemmerne. Gennem erfaringsudveksling bliver deltagerne i stand til at drøfte emner, og trække på de rette ressourcer i forhold til netop de udfordringer, som de hver især står over for.

Hvem kan blive medlem?

Netværket er for direktører, ledere og ledende medarbejdere, der arbejder med spåntagende processer, og som hver dag træffer afgørende beslutninger på området. Netværket har DAMRC som faglig sparringspartner. Det er med til at sikre, at det faglige niveau i netværket er højt. DAMRC er et forsknings- og udviklingscenter for spåntagende processer, og derfor en stærk samarbejdspartner for netværket.

Praktiske informationer

Der afholdes fire møder årligt. Alle møderne afholdes som udgangspunkt på deltagernes virksomheder eller hos andre interessante virksomheder. Det giver en unik lejlighed til at se de øvrige deltageres hverdag.

Mark Fisker

Mark Fisker

Chefkonsulent

Tanja Bregninge Itenov

Tanja Bregninge Itenov

Teamleder