Netværk

Netværk for ledere 2

Vil du gerne udvikle dine lederevner, og få inspiration til, hvordan du forholder dig til lederrollen? Så er netværk for yngre ledere noget for dig.

Hør Per Milborg Pedersen fortælle om at være en del af Netværk for Ledere 2

I netværket vil du vil du få indsigt i ny viden om branchen gennem inspirerende indlæg. Netværket bygger på lige dele praktiske og teoretiske input, som er med til at give dig det bedste udgangspunkt for at udvikle dine lederegenskaber og dit personlige netværk. Du kan blive optaget i netværket, hvis du er ejer og/eller leder og er under 43 år.

I netværket bliver du klogere på:

  • kompetenceudvikling
  • idéer til udvikling og omstillingsparathed i din virksomhed
  • faglig stimulering og indsigt i de relevante problemstillinger for branchen
  • hvordan du får indflydelse på branchernes profil, politik og udvikling
  • organisationsarbejde, og hvordan du har mulighed for at indtræde i de mange tillidsposter som foreningen indstiller til.

Praktisk information

Der afholdes fire møder årligt. Første kvartalsmøde er vores årlige Ledelsesdag (temadag), som afholdes hos relevante virksomheder. Temadagen afholdes sammen med Netværk for ledere, og er et åbent arrangement, hvor øvrige ejere/ledere fra hhv. Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i København inviteres. Efter temadagen samles Netværk for yngre ledere og Netværk for ledere på et nærtliggende hotel til gensidig erfaringsudveksling og overnatning.

De resterende møder starter som hovedregel kl. 12.00 med frokost. Eftermiddagen og en del af aftenen forløber med en vekselvirkning mellem foredrag, diskussion og erfaringsudveksling. Efter den fælles middag og efterfølgende socialt samvær er der arrangeret overnatning. Mødet afsluttes med morgenmad den følgende dag. Disse møder holdes som udgangspunkt på DI’s Konferencecenter Gl. Vindinge i Nyborg, men der er også mulighed for at holde møderne på deltagernes virksomheder.

Mød facilitatoren

Annette Flies

Konsulent

  • Mobil: +45 2128 9026
  • Direkte: +45 3377 3331
  • E-mail: anf@di.dk