Arrangement

DI Service Årsdag 2019

Den 24. maj samler vi servicevirksomhederne til en dag med teknologi i fokus. Samtidig markerer dagen startskuddet til DI Service digitaliseringsindsats, hvis formål er at give din virksomhed konkrete redskaber til, hvordan teknologi kan skabe værdi. 

På dagen kommer du til at høre om teknologiens betydning for samfundet og opleve, hvordan servicevirksomheder bruger teknologi i deres arbejde. Du kan også blive klogere på, hvordan teknologi kan skabe arbejdsglæde. Endelig kommer vi til at have en diskussion mellem fagbevægelsen og servicebranchen om, hvordan vi ruster virksomheder og medarbejdere til fremtiden. 

I løbet af dagen vil du have mulighed for at finde inspiration til din virksomheds digitale rejse. Du kan bl.a. møde håndplukkede digitale startup virksomheder, der måske står med lige præcis det produkt, der kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kom og hør, se og føl, hvordan teknologi påvirker servicevirksomheder. 

Alle interesserede er velkomne til at deltage i Årsdagen. På samme dag afholdes foreningernes generalforsamling, der kun er for medlemmer. Medlemmerne i DI Service inviteres desuden til festmiddag om aften kl. 18.00.

Program

  • 13.00

    Generalforsamling og Valgforum i DI Service

  • 14.00

    Velkommen til DI Service Årsdag 2019

    Formand for DI Service Flemming Bendt, ISS A/S, åbner konferencen i selskab med dagens moderator Cecilie Beck.

  • 14.10

    Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, Center for fremtidsforskning og adm. direktør Stine Von Christierson, Forenede Care A/S

    Menneskets plads i en automatiseret verden

    Hør, hvordan teknologi påvirker fremtidens virksomhed, medarbejder og samfund.

  • 14.40

    Adm. direktør Catja Winter, Partneren, Adm. direktør Henrik Luxhøj, Berendsen Textil Service og Regional Chief Technology Officer - Europe & Middle East Morten Holck Jæger, G4S

    Teknologi i servicevirksomheder – få inspiration fra dem, der går foran

    Hør, hvordan servicevirksomheder bruger teknologi til at udføre serviceopgaver, der øger produktiviteten, kvaliteten og kundeoplevelsen.

  • 15.05

    Pitch fra start-up virksomheder

  • 15.15

    Pause, netværk og forfriskning

  • 16.00

    Strategic Development Director Kristofer Kjellman og medarbejdere, Compass Group A/S

    Sådan kan teknologi skabe arbejdsglæde

    Compass Group Danmark har en vision om sammen at skabe Danmarks bedste arbejdspladser.   Virksomheden arbejder derfor  med, hvordan arbejdsglæden ikke går  tabt i teknikken.

  • 16.20

    Næstformand Nanna Højlund, Fagbevægelsens Hovedorganisation, formand for Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og adm. direktør Jørgen Utzon, Coor og adm. direktør Rasmus Bie-Olsen, DareDisrupt

    Hvordan ruster vi servicebranchen til fremtiden

    Hør, hvilke teknologiske trends og tendenser servicebranchen kan bruge i praksis. Og hvordan vi ruster virksomheder og medarbejdere til en fremtid med teknologi

  • 17:00

    Tak for i dag