Kursus

Hold fast i arbejdsglæden - styrk trivslen

MIA udbyder den supplerende arbejdsmiljøuddannelse: ”Hold fast i arbejdsglæden- styrk trivslen” med det formål, at arbejdsmiljøgrupperne kan tilegne sig den nyeste viden inden for psykologi og organisationsudvikling til gavn for deres virke og opgaver i hverdagen.  

Afholdelse: 26. - 27. august + 24. september 2019

Mål med uddannelsen

Arbejdsmiljøgrupperne bliver klædt på i forhold til:

de faktorer, der påvirker det psykiske arbejdsmiljøkommunikationsudviklingforbedring af samarbejdsrelationerhvad der reelt skaber arbejdsglæde og trivselhvordan man kan blive bedre til at spotte symptomer på det psykiske arbejdsmiljø som enkeltperson og gruppe – inden det går galtviden om værktøjer, der bruges og virker og hvad man kan og skal gøre i arbejdsmiljøgruppernekonkrete forslag til enkle og effektive tiltag, der både løfter arbejdsglæden og trivslen og som dokumenteret efterfølgende også skaber en bedre bundlinjetrivselsskabende interventioner tilpasset behovet på egen arbejdspladsudarbejdelse af en konkret udformet handlingsplan med sparring fra de øvrige arbejdsmiljøgrupper og underviser.

Målgruppe:

Mejeribranchens arbejdsmiljøgrupper (arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere)


Det bemærkes, at uddannelsen er på internatbasis mellem 1. og 2. uddannelsesdag, hvilket tillægges stor betydning i forhold til deltagerens opnåelse af det fulde udbytte.

 

Lis Mørck

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3525
  • Mobil +45 6178 5775
  • E-mail lism@di.dk

Stig Erichsen

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3925
  • Mobil +45 5213 2323
  • E-mail ster@di.dk