Kursus

DI's USA innovationstur

Er du og din virksomhed gearet til fremtiden? Hvad er de nyeste teknologiske trends, og hvilken betydning får de for jeres forretning? Hvordan skaber man det mest innovative miljø?

Kom med DI på innovationstur til USA, hvor du får mulighed for at besøge nogle af de mest innovative virksomheder og universiteter på USA’s vest- og østkyst.

På turen samler vi topledere, direktører og chefer for udvikling, innovation og design, som er ansvarlige eller medansvarlige for virksomhedens innovationsprocesser i et unikt innovativt fællesskab.

På DI’s innovationstur til USA besøger vi ledende folk i Silicon Valley, som guider os igennem bl.a. Design Thinking, Artificial Intelligence, Machine Learning, Virtual og Augmented Reality, Internet of Things, Industri 4.0, entrepreneurship og nogle af de nyeste teknologier.

På turen har vi tidligere besøgt APPLE, CISCO, GOOGLE X, AMAZON INNOVATION CENTER, MIT, CAMBRIDGE INNOVATION CENTER, PTC, DESKTOP METAL, MATHWORKS, POWERHYDRANT og mange flere. Besøgene for 2020 er i fuld gang med at blive pålanlagt. Igennem de mange besøg på turen får du adgang til et netværk af kolleger fra danske og amerikanske virksomheder, som har gjort og gør en stor forskel på innovationsområdet over hele verden. Derudover møder du på turen også flere opstartsvirksomheder, som kan gøre os klogere på, hvordan man skaber det mest innovative miljø, og måske finder du kommende samarbejdspartnere.

DI’s innovationstur til USA bidrager til, at du som virksomhedsleder bliver meget klogere på at identificere, hvilke teknologier der er relevante for jeres virksomhedsstrategi lige nu for at tage smartere valg og fravalg. Fremtiden er her - kast dig ud i den, og fremtidssikre din strategi.

Praktisk information

Prisen inkluderer forberedelsesdagen den 2. november 2020, studieturens besøg og møder, hotel, forplejning og transport (inkl. indenrigsflyvning). De oversøiske flybilletter betaler deltageren selv for.

Aktivitet

Dato

Tidspunkt

Sted

Forberedelsesdag

2. november

Kl. 09.45-15.00

Industriens Hus

Senest anbefalet fremmøde i San Francisco

8. november

 

San Francisco

Besøg og møder i USA

9.-13. november

Uge 46

San Francisco og Boston

Tidligst anbefalet hjemrejsetid fra Boston

13. november

Kl. 21.00

Boston

På turen får du

Inspiration til innovation i din virksomhed samt viden om de nyeste teknologier. Du får også muligheden for et professionelt netværk.

Nicolas Boalth

Nicolas Boalth

Chefkonsulent

Nicolas omsætter global innovation og lean-tanker til hands-on produktudvikling, eyes-on visuel ledelse, projekt fremdrift og kommunikation. Nicolas faciliterer fem af DI's netværk, er uddannet ingeniør og har mange års erfaring fra erhvervslivet.

Helle Gram

Helle Gram

Konsulent

Helle har styr på alt det praktiske vedr. turen. Hvis du har spørgsmål til turen er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til hende.