Webinar

Webinar: Growth Hacking-metoden og datadrevne beslutningsprocesser

Med Growth Hacking-metoden kan du lave hurtige eksperimenter, der indsamler signaler fra markedet og giver et stærkere og kvalificeret beslutningsgrundlag.

DI har teamet op med virksomheden Growth Tribe Academy, som tilbyder workshops, kurser og coaching i digital forretningsudvikling. Growth tribes tilgang centreres om begrebet 'growth hacking' og indebærer hurtige eksperimenter og en smartere brug af data i beslutningsprocesser.

Deltag og få en medrivende introduktion til de kompetencer, der skal til for at teste og validere hypoteserne i din virksomhed, og skab endnu gladere kunder og en endnu stærkere position på markedet.

Growth Tribe Academy har undervist mere end 15.000 mennesker fra mere end 1000 forskellige virksomheder og har kontorer i Amsterdam, London, Paris, Helsinki, Oslo og København.

Hvad lærer du på webinaret?

Webinaret er en power session der løber gennem de fire punkter:

  • Mindset: Hvad er "rapid experimentation"? Hvorfor er det vigtigt?
  • Proces: Hvordan kører du de hurtige eksperimenter? Kom igennem processen trin for trin.
  • Kompetencer: Hvilke skills skal dit team have? Og hvordan opbygger du et team, der arbejder med digital forretningsudvikling i din virksomhed?
  • Taktik: Hvordan får du kundernes opmærksomhed på fem sekunder? Hvordan skaber du en "wow"-effekt, som tiltrækker kunderne?

Webinaret henvender sig til

Webinaret er åbent for DI’s medlemsvirksomheder fra alle brancher. Er du nysgerrig på at komme i gang med en mere datadrevet og eksperimenterende vej til vækst, så er webinaret noget for dig. Oplægget henvender sig til beslutningstagere, ledere og ansvarlige for vækst.

Oplægsholdere

Vlad Laichici, Corporate Growth Coach og Træner fra Growth Tribe Academy. Webinaret hostes af DI samt Pia Ella Elmegård, Co-founder og CEO af Growth Tribe Denmark.

Crash course i digital forretningsudvikling

Webinaret her er en forsmag på kurset "Crash course i digital forretningsudvikling", som afholdes af Growth Tribe Academy i samarbejde med DI.

Læs mere om kurset her
Bo Wiberg

Bo Wiberg

Chefkonsulent