Arrangement

Akkord og overenskomstforhold – Murer, Provinsen

Overvejer du at indføre akkordarbejde i din virksomhed? Eller vil du bare gerne være sikker på at være helt skarp, når I udregner akkorder?

Så er dette kursus din mulighed for at blive sat grundigt ind i, hvordan du gør, og hvad du skal være opmærksom på.

Indhold
Med baggrund i Dansk Byggeris overenskomst for murer- og murerarbejdsmandsarbejde med 3F gældende for provinsen gennemgås de vigtigste akkordbestemmelser i overenskomsten.

Kurset vil give deltagerne større indsigt i akkordbestemmelserne i overenskomsten. Deltagerne vil efterfølgende være i stand til at udarbejde en akkordaftale, at kontrollere en opmåling og at kritisere et regnskab.

Der undervises i:
Relevante akkordbestemmelser i overenskomsten
De tidsfrister i overenskomsten som er gældende for murersvende og arbejdsmænd
Deltagernes egne akkordaftaler
Elevers og mesters deltagelse i akkord
Over-/underskud i akkord
Dansk Byggeris eksempler på akkordaftaler
Prisfastsættelse af arbejdsløn ved opmurings- og fugearbejde, flise- og gulvarbejde for murersvende og arbejdsmænd

Målgruppe
Ingeniører, formænd og andre ledende medarbejdere, der på arbejdsgiverens vegne varetager dennes interesser vedrørende indgåelse af akkordaftaler, løn mv.

Pris
Kurset er gratis for Murersektionens medlemmer, da Murersektionen yder 100 % tilskud på deltagergebyret, som er 860 kr. ekskl. moms.

Afmeldingsbetingelser
Murersektionen dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.