Kursus

Kom godt i gang med FN's 17 Verdensmål

Verdensmålene skal hjælpe os mod en mere bæredygtig udvikling. Derfor arbejder flere og flere virksomheder i dag også ud fra Verdensmålene.

Men hvordan får du som håndværksvirksomhed kickstartet dit arbejde med Verdensmålene? Og hvordan får I udnyttet de muligheder, Verdensmålene skaber for vækst og udvikling?

Indhold
På dette kursus finder I ud af, hvordan det giver mening for lige præcis jer og jeres virksomhed at arbejde med Verdensmålene. I kan med andre ord bruge kurset til at få kickstartet jeres arbejde med Verdensmålene – og dermed bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi tager udgangspunkt i de tre af Verdensmålene, som er særligt relevante for jer og jeres branche, nemlig
Mål 5: Ligestilling mellem kønnene
Mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund
Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi gennemgår:
Hvorfor Verdensmålene også er relevante for håndværksvirksomheder
Verdensmålene – de udfordringer og muligheder der er
Hvordan I kan arbejde aktivt med Verdensmålene i jeres dagligdag
Erfaringer og gode eksempler fra andre håndværksvirksomheder

Forventet udbytte
At I får kickstartet jeres arbejde med at understøtte og samtidig få udbytte af FNs 17 Verdensmål.

Undervisningsform
I kommer til at arbejde aktivt med Verdensmålene med udgangspunkt i jeres egen hverdag. Samtidig får I mulighed for at sparre med de andre deltagere om udfordringer, muligheder og løsninger.

Undervisningssted
Som noget helt særligt afholdes alle kurserne i bæredygtige omgivelser og på kursussteder, hvor en eller flere af FN’s 17 Verdensmål er blevet indtænkt.

Målgruppe
Håndværksmestre, der ønsker at få viden om, hvordan de kan arbejde med Verdensmålene.

Tilmeld to personer og få rabat
Vi anbefaler, at I deltager mindst to personer fra samme virksomhed. Det gør det nemlig lettere at implementere Verdensmålene, når I er tilbage i virksomheden igen. Af samme grund kan person nr. 2 deltage på kurset til halv pris.

Når I tilmelder to personer, vil I få vist den fulde pris for begge personer. Når I modtager fakturaen, vil prisen dog være tilrettet, så I kun betaler halv pris for person nr. 2.