Arrangement

Danmarks HR-konference 2021

Hvordan arbejder vi med ledelse og engagement af medarbejdere i fremtiden? Få svaret, når vi endnu et år afholder Danmarks HR-konference.

Danmarks HR-konference 2021

Deltag på Danmarks HR-konference i København 15. november 2021 eller i Horsens 16. november 2021.

Verden gennemgår store forandringer, og det har konsekvenser for både ledere og medarbejdere på arbejdspladsen. Det stiller også nye krav til HR, for hvordan tiltrækker man de bedste medarbejdere og skaber de bedste muligheder for performance i en så omskiftelig verden?

Årets tema: Ledelse og engagement i en foranderlig verden
På Danmarks HR-konference går vi i dybden med de vigtigste erfaringer fra undersøgelser såvel som virksomhedernes praksis. Vi kommer ind på spørgsmål som: Hvad har krisen lært os om det at bedrive HR-ledelse? Hvilken ny viden er opstået i kølvandet på COVID-19, som vi kan blive klogere af, og hvordan skaber man ægte inklusion og engagement på arbejdspladsen? 

Danmarks HR-konference

Danmarks HR-konference er erhvervslivets årlige HR-konference, hvor ledere og praktikere mødes for at diskutere HR-fagets udfordringer og potentialer. Konference afholdes som et samarbejde mellem Dansk Industri og Ennova.

Praktiske informationer

Danmarks HR-konference afholdes to gange.

  • 15. november: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V
  • 16. november: Hotel Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Du kan vælge hvilken lokation, du foretrækker, i tilmeldingsmodulet. 

Christian Ørsted

Christian Ørsted

Forfatter og ledelsesrådgiver

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver (cand.merc.), forfatter og foredragsholder. Han har i mere end 20 år undervist og rådgivet tusindevis af ledere i danske og internationale virksomheder. Forfatter til flere ledelsesbøger, bl.a. bestselleren "Livsfarlig ledelse" og aktuel med "Fatale forandringer"

Lene Klejs Stuhr

Lene Klejs Stuhr

Associate Vice President, Agilent Technologies

Lene Klejs Stuhr har mere end 20 års international HR- og ledelseserfaring fra Dako og Agilent. I Agilent har Lene Klejs Stuhr ansvaret for HR i de 4 nordiske lande, og hun har været en del af Vellivs bestyrelse igennem de sidste 3 år.

Anders Filtenborg

Anders Filtenborg

Director, Ennova

Anders Filtenborg har mange års erfaring som ledelseskonsulent. Han rådgiver globale virksomheder med medarbejdertilfredshed og strategi. Anders Filtenborg er ansvarlig for Ennovas salg, marketing og eksterne kommunikation.

Stine Würtz Jepsen

Stine Würtz Jepsen

Senior Vice President Group HR, Terma

Stine Würtz Jepsen har mere end 15 års international HR- og ledelseserfaring fra MHI Vestas Offshore, Vestas Wind Systems, Aalborg Portland – og nu Terma. I Terma har hun det overordnede globale ansvar for HR, hvor agendaen står på transformation, vækst og internationalisering. Uddannelsesmæssigt har hun bl.a. en Executive MBA.

Velin Nikolov

Velin Nikolov

Senior Advisor, Ennova

Velin Nikolov er uddannet fra CBS med speciale i interkulturel ledelse. I næsten 15 år har han rådgivet topledelsen i danske og internationale virksomheder omkring strategiske initiativer til forbedring af medarbejderengagementet.

Thomas  Phillipsen

Thomas Phillipsen

Acting Director, Leadership & Team Development, Ennova

Thomas har mere end 10 års praktisk erfaring med at hjælpe organisationer med forandringer, uanset om det er fabriksgulvet, på direktionsgangen eller et sted derimellem. Han er uddannet erhvervspsykolog (cand.psych. aut.) og gennem sit arbejde i Ennova, hjælper han en række af nordens mest toneangivende virksomheder med at omsætte databaserede indsigter til konkrete forandringer

Poul Hock

Poul Hock

Teamleder, Ledelse & HR, Dansk Industri

Poul Holck er fagleder for teamet ”Ledelse & HR”, der har ansvaret for planlægning, forberedelse og afvikling af Danmarks HR-konference i samarbejde med Ennova.