Arrangement

eCom Club – Styrk dit online salg i 2023 gennem produktdata og adfærdsdata

De aktuelle krisetider gør 2023 til et år, hvor mange virksomheder skal tænke mere effektivt. Forventningerne til online salg taler derfor til et kommercielt mindset med fokus på mere salg og/eller reduktion af omkostninger. Et middel til målet i den sammenhæng er data. Derfor er det en god idé at starte 2023 ud med et fornyet fokus på data, og hvordan det bedst sættes i spil.

Til denne eCom Club mødes vi hos Arla, der vil være førende indenfor e-commerce. Arla-teamet vil dele erfaringerne med os omkring, hvordan de arbejder med data, udfordringer de har mødt og aha-oplevelser, de har fået.

Rasmus H. Sarauw-Nielsen fra Epinion, giver dig indsigterne fra Årsanalysen ”Danskerne e-commerce tracker”, der overvåger danskernes adfærd og forbrug online. Du får dit eget eksemplar af analysen med hjem.

Du vil også møde Uffe Meiner, partner og medejer af Vertica, som er et af landets førende e-handelsbureauer, han vil give os indspark til, hvordan et målrettet  arbejde  med produktdata kan være med til at understøtte et kommercielt fokus og succesfulde e-handelsinitiativer.

Oplægget  vil tage udgangspunkt i konkrete cases (både B2B og B2C), øvelser, diskussioner af best practices og erfaringer. Alt sammen noget, der sikrer, at du kommer hjem med konkrete input til, hvordan du tager dine produktdata til et nyt niveau, driver en mere effektiv e-commerce forretning  og styrker dit onlinesalg i 2023.

    • 08.30 Morgenmad og ankomst

    • 09.00 Godmorgen og Velkommen

      v/ Mie Bilberg, Chefkonsulent e-commerce, Dansk Industri

    • 09.15 Virksomhedspræsentation af Arla

      v/Rasmus Dalby Jørgensen, Head of Digital, Arla

    • 09.35 Danskernes e-commerce tracker

      v/ Rasmus H. Sarauw-Nielsen, Epinion

    • 10.00 Styrk din e-handel med produktdata

      v/ Uffe Meiner, Partner og medejer af Vertica

    • 11.00 Tak for i dag

    • 11.15-12.00 Mulighed for kaffe og netværk

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig