Arrangement

Nordisk jernbanemesse i Sverige

Tag med på Train & Rail messen i Stockholm og styrk din virksomheds tilstedeværelse på det nordiske og baltiske marked for jernbaneindustrien.

Den 25. - 27. april 2023 slår Stockholmsmässan dørene op til Train & Rail messen, som er det vigtigste mødested for jernbaneindustrien i Norden.

Her får du mulighed for at opsøge fremtidige forretningsmuligheder og uddybe kontakterne med eksisterende kunder i Norden og Baltikum.

DI arrangerer en fælles dansk stand på Train & Rail messen, der finder sted hos Stockholm Mässan den 25. – 27. april 2023.

Her vil det være muligt at reservere et areal på den fælles stand. Prisen vil afhænge af, om din virksomhed har mulighed for at få økonomisk støtte fra de såkaldte Brexit midler hos Trade Council og selvfølgelig størrelse af det areal, som jeres virksomhed har brug for.  

Det er Swedtrain og Stockholmsmässan, der i fællesskab har taget initiativ til messen, der har til formål at skabe et unikt mødested industrien samt at fremvise jernbanen som det bedste og mest bæredygtige transportmiddel i fremtiden.  

Train & Rail vil også have fokus på samfundsmæssige fordele, effektivitet, mangel på kapacitet, digitalisering, kompetenceudvikling og samarbejde. 

Program  - tentativt   

24. april - Adgang til standen fra kl. 15.00

25. april - Messen åben kl. 09.00-17.00

26. april - Messen åben kl. 09.00-17.00 - reception på standen kl. 16.00

27. april - Messen åben kl. 09.00-16.00    

 

Prisen er baseret på minimum 7 deltagende virksomheder. Rejse, ophold og hotel er ikke inkluderet i prisen.

For yderligere information og tilmelding bedes I kontakte Senior Chefkonsulent Helle Bundgaard, Dansk Industri, på telefon (+45) 3377 3065.

Registrering sker i overensstemmelse med DI forretningsbestemmelser, General Terms and Conditions for participation in Export Promotion Events of the Confederation of Danish Industry, DI. Download here