Webinar

Eksport til UK: Spar toldudgifter og få styr på de administrative eksportopgaver

Hør om hvordan I som virksomhed bedst kan anvende mulighederne for at spare told ved hjælp af den nye EU-UK frihandelsaftale. Lær mere om oprindelses-reglerne, der gælder både ved eksport til UK og import fra UK. På webinaret kan du også få tips til at håndtere andre administrative eksportopgaver ved eksport til UK efter Brexit. Og du kan blive klogere på, hvordan man som virksomhed kan spare tid og besvær ved at digitalisere eksportopgaver.

På webinaret vil eksperter fra DI kort informere om EU-UK frihandelsaftalen, der trådte i kraft d. 1. januar 2021. Fokus vil være på betingelser for at opnå toldfrihed ved vare-eksport til UK eller import fra UK. Du vil også få info om andre administrative opgaver, som man skal være opmærksom på ved eksport til UK.

Desuden vil virksomheden ClearView Trade kort præsentere sin digitale eksport- og logistik-løsning. ClearView Trade tilbyder hjælp til at digitalisere tolddokumenter og holde styr på hele eksportadministrationen på en enkel og overskuelig måde:

  • Lær mere om hvordan du udfylder og indberetter E-export dokumenter digitalt
  • Bliv bekendt med hvilke informationer du skal forberede til din digitale toldindberetning, og hvordan du undgår fejl

Program