For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

DI's arbejdsmiljøkonference 2019

Perspektiver på helhedsløsninger i arbejdsmiljøarbejdet

Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Det kræver konkrete indsatser og et klart ledelsesmæssigt fokus på såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø. Vejen til succes er et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere med fokus på helhedsløsninger, der både indtænker indsatser som fremmer sundhed og trivsel, samt indsatser der forebygger sygdom og ulykker.

På dette års konference har vi inviteret en perlerække af forskere og virksomheder, til at give deres perspektiver på helhedsløsninger i arbejdsmiljøarbejdet.

Du kan bl.a. møde Marianne Törner fra Gøteborg Universitet, der beskæftiger sig med ledelse og sikkerhedskultur. Ifølge Marianne Törner afhænger et godt arbejdsmiljø af at man har medarbejdere, der gør mere end bare at følge reglerne. En god sikkerhedskultur skal også kunne håndtere de situationer, der ikke lige er beskrevet i procedurer og manualer. Og her ligger en opgave for ledelsen i at opbygge tillidsfulde rammer hvor det kan ske.

Hør også Bente Klarlund Pedersen, der som ingen andre kan formidle sundhed med stor overbevisning, uden løftede pegefingre og med et glimt i øjet, der kan få selv den mest trofaste sofaelsker i løbetøjet og ned til grønthandleren. Bente Klarlund fortæller i sit oplæg om veldokumenterede sammenhænge mellem stress, livsstil, livskvalitet og sygdom. 

Vi har også inviteret den anerkendte speciallæge i psykiatri, ph.d. Lars Aakerlund, der vil give sit bud på, hvordan du som leder kan gribe stress anderledes an. I sit oplæg vil han præsentere dig for et nyt og mere nuanceret syn på stress og fortælle, hvordan du ved hjælp af fire konkrete trin effektivt kan styrke forebyggelsen af stress hos dine medarbejdere.

Der er med andre ord masser at glæde sig til.

Vi glæder os til at se dig!

Program