Arrangement

Fremstillingsindustriens Medlemsdag 2019

Fremstillingsindustrien inviterer til Medlemsdag lørdag den 7. september 2019 på Comwell Kolding.

Lørdag den 7. september 2019 samler vi medlemmerne af Fremstillingsindustrien (ejere og/eller direktører med ledsagere) til vores store Medlemsdag. Deltagelse i arrangementet er gratis og er en helt fantastisk mulighed for at møde ligesindede i uformelle rammer.

Bryd med jeres vaner

Vi starter formiddagen med at sætte fokus på det at bryde vaner. Står du overfor en forandringsproces, implementering af nyheder, der kræver omlægning af vaner eller du blot på udkig efter inspiration til at arbejde med at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive, så får du her inspiration af adfærdsdesigner og foredragsholder Henrik Dresbøll.

Og når nu vi er igang med at bryde vaner, så står eftermiddagen mellem to valgmuligheder:

Trapholt Museum

Trapholt er Danmarks eneste museum, hvor du både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Museets særudstillinger byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere.

Bridgewalking på Lilllebæltsbroen

Er du ikke til museumsbesøg, så får du her en oplevelse, du kan leve højt på længe. På en gåtur over Lillebælt får du en enestående oplevelse i 60 meters højde. Bridgewalking er ikke egnet for dårligt gående. Det er en 2,5 km lang gåtur i højden - og der er en del trappetrin undervejs.
Der stilles særlige krav til helbred og sikkerhed, som du kan læse mere om her.
Bemærk, der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-mølle-princippet.

Festmiddag og dans

Du får naturligvis mulighed for at nyde Kolding på egen hånd, inden vi indtager en festmiddag med efterfølgende dans.

Selve arrangementet afsluttes med overnatning til søndag den 8. september 2019 med morgenmad.

Se detaljeret program her