Webinar

Creative Summit - digital

Kreative erhverv er et dansk vækstlokomotiv – er din virksomhed med på vognen? Se med på den spændende livestreaming den 23. juni!

Hvordan realiserer vi det kreative potentiale, som skaber udvikling og international vækst for danske virksomheder? Hvordan styrker vi vækstlagene indenfor den kreative sektor? Og hvad er erfaringen og best practices fra andre kreative virksomheder, som har opnået international succes? 

Kom og vær med når vi udforsker de kreative erhvervs vækstpotentiale på Creative Summit 2021, onsdag d. 23. juni 2021 kl 09.00-13.00 i Industriens Hus.

Med Creative Summit vil Dansk Industri og Creative Denmark skabe en platform, hvor vi sætter fokus på vækstpotentialet i de kreative erhverv og samtidig faciliterer et videns- og netværksevent, hvor kreative aktører kan blive inspireret af hinandens forretningsområder- og modeller.

Sammen med en række kompetente og vidende personer fra hele den kreative sektor og med deltagelse af H.K.H. Kronprinsessen og Erhvervsministeren diskuterer vi, hvad der skal til for at skabe yderligere vækst på den internationale scene – og undersøger mulighederne for at nedbryde nogle af de barrierer kreative virksomheder møder.

Du kan blandt andet møde køkkenchef og medejer af Alchemist, Rasmus Munk, opleve en virtuel showcase præsenteret af Roskilde Festival, få konkrete tips om do’s and dont’s på 3 attraktive, internationale markeder og høre hvordan kreative virksomheder skaber vækst og nye forretningsmuligheder gennem innovative partnerskaber.

Program

Download
  • 09.00-09.50 Velkommen til Creative Summit 2021

  • Pause Find din break-out session

   – få inspiration, nye indsigter og konkrete eksempler på vækst, innovation og muligheder fra en perlerække af dygtige erhvervsfolk, eksperter og kreative kræfter. Hver session består af ca 30 minutters indlæg, og derefter 20 minutters dialog, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål, diskutere og udveksle erfaringer.

  • 10.00-10.55 Breakout sessions vol. 1

  • 10.55-11.15 Pause og kreativt indslag

  • 11.15-12.10 Breakout sessions vol. 2