Arrangement

DI arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg 2023

DI Brancheservicecenter Byggeri inviterer til Arbejdsmiljøkonference torsdag den 16. marts til fredag den 17. marts 2023 på Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Østerøvej 121, 5800 Nyborg.

Arbejdsmarkedets parter er enige om en reduktion af arbejdsulykker inden 2030. En vigtig del ulykkesforebyggelsen er at rette fokus mod lærlinge, nyansatte samt udenlandsk arbejdskraft og den gode modtagelse.

Forskningen viser nemlig, at der sker flere ulykker blandt unge og nyansatte. Det skyldes bl.a., at nyansatte gerne vil gøre et godt indtryk, og derfor kan have svært ved at stille spørgsmål og bede om hjælp.

For udlændinge kan sproglige og kulturelle barrierer, evt. manglende kompetencer eller kendskab til regler og sikker udførelse af arbejdet gøre det sværere at indgå i fællesskabet.

Temaet for årets konference er: ”Lærlinge, nyansatte og udenlandsk arbejdskraft”. Vi vil se på gode eksempler og tiltag i branchen.

Konferencen vil huse flere runder af workshops, hvor virksomheder og øvrige fra branchen både deler erfaringer og lægger op til dialog om arbejdsmiljø. Arbejdstilsynet lægger også vejen forbi.

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator

Britta Marie Mørk Johansen

Britta Marie Mørk Johansen

Chefkonsulent

Mette Møller Nielsen

Mette Møller Nielsen

Chef for Arbejdsmiljø Byggeri