DI RÅDGIVERNES NYTÅRSKUR

Faglige bobler og en god start på forretningsåret 2019.

DI Rådgiverne inviterer alle medlemmer til nytårskur torsdag den 10. januar i Industriens Hus, der både byder på faglige vitaminer samt et glas bobler og netværk med kolleger fra branchen.

Vi får besøg af Fiona Czerniawska fra det London-baserede analyseinstitut Source Global Research, der deler de nyeste indsigter og trends omkring rådgiverbranchen baseret på London-instituttets kunde-interviews fra branchen. For hvad er det egentlig kunderne i højere grad efterspørger fra deres (jer) rådgivere? Og hvor bevæger tendenser sig hen?

Dagens faglige del går under titlen: 
Imagine… A professional services firm that’s built around what clients really want…

Indlægget efterfølges af en Q&A-session, hvor et panel af skarpe rådgivere er klar til at udfordre Fiona Czerniawskas oplæg, så vi sammen kan blive lidt klogere på tendenserne i en dansk rådgiverkontekst.

Oplægsholder: 
Fiona Czerniawska er co-founder og direktør for det London-baserede analyseinstitut, Source Global Research, og er en af verdens førende kommentatorer i forhold til rådgivningsbranchen, og udgiver en årlig rapport om de nordiske markeder for rådgivning.

Q&A paneldeltagere:

  • Christian Listov-Saabye, MOE
  • Kjersti Lund, Designit

(NB: Hele oplægget og Q&A vil foregå på engelsk)

Dagens faglige del efterfølges af et glas kølige bobler og netværk med resten af branchen frem til kl. 18.00, hvor vi ønsker hinanden et godt og givende 2019. Vi håber at se så mange af jer som mulig!

Allan Ehrenreich Mortensen

Chefkonsulent

Malene Rygaard

Administrativ koordinator

Kontakt Malene ved praktiske spørgsmål.

  • Direkte +45 3377 3787
  • Mobil +45 2829 4466
  • E-mail mry@di.dk