Arrangement

Go2Market-workshop om Kina

Deltag i Dansk Industris eksklusive træningstilbud med fokus på det kinesiske marked!

3-4 workshops arrangeres årligt i byer over hele Danmark. På hver workshop gennemgår vi best practices, analyserer relevante cases, og giver dig brugervenlige værktøjer til at udvikle forretningsgrundlaget i Kina.

Program
Go2Market Kina workshops er et praksisorienteret tilbud med konkret indsigt i aktuelle temaer. Hver workshop består af 6 moduler på 45-75 minutter.

Moduler:
Lokal distribution
Hvordan engagerer du kinesiske forhandlere?

Cross-border salg
Hvordan eksporterer du til Kina via digitale platforme? 

Markedsføring
Hvordan får du hul igennem til Kinas forbrugere og firmaer? 

Kina og omverdenen
Hvordan spiller Kinas eksterne relationer ind på at gøre forretning i landet? 

Kulturforståelse

Hvordan spiller sociale mønstre ind på virksomheders adfærd? 

Praktisk assistance

Hvor og hvordan kan du få hjælp til at udvikle forretningen i Kina?

Tillægsmodul
Workshoppen inkluderer et frivilligt tillægsmodul, der gennemføres dagen efter de øvrige moduler. Her har du mulighed for at få strategiske indspark til udarbejdelse af en generel vækstplan og/eller en specifik eksportplan for det kinesiske marked.

Øvrige tilbud
Du kan vælge at kombinere deltagelse i en workshop med øvrige tilbud såsom 1-1 sparring eller en inspirationstur til Kina. I så fald udarbejder vi et skræddersyet program på dine vegne.

Målgruppe
Go2Market Kina er for dig, der arbejder med eksport og internationalisering som dine primære arbejdsopgaver.

Udbytte
Du har hørt det før. Kina er vokset til at blive et af Danmarks største eksportmarkeder. Samhandlen bugner, kinesiske virksomheder og forbrugere har masser af penge mellem hænderne til at indkøbe danske kvalitetsprodukter, store danske virksomheder kalder Kina for deres ‘andet hjemmemarked’, etc.

Men virkeligheden er også en anden. Mange mindre danske virksomheder har brændt fingrene på det kinesiske marked. Endnu flere har på forhånd kastet håndklædet i ringen ved udsigten til at skulle konkurrere i et marked kendetegnet ved uigennemsigtighed og lokal favorisering. Så hvad skal man tro på?

Go2Market Kina giver dig et bedre indblik i den reelle situation på det kinesiske marked. Vi kan ikke love, at du får svar på alle dine spørgsmål. Men vi garanterer, at du får et bedre afsæt til at tage vigtige beslutninger om din virksomheds muligheder.

Arrangør
Go2Market Kina arrangeres af Sense China, som er DI’s forretningsenhed i Kina.

Indlægsholdere inkluderer virksomhedsledere og fageksperter med mange års erfaring fra Kina og unik indsigt i kinesisk forretningsudvikling.
Alle workshops gennemføres fysisk og med dansk som det primære sprog. Enkelte aktiviteter kan dog foregå på engelsk.

SMV International
Du kan som deltager på Go2Market Kina workshops indgå i projektet SMV International, der faciliteres af de danske Erhvervshuse. Det giver dig mulighed for at modtage op til 72.500 kroner i tilskud til individuel rådgivning. Få mere information ved henvendelse til Dansk Industri eller Anna Marie Damgaard Kristensen, Erhvervshus Syd, på email adk@ehsyd.dk,  telefon 6188 4685.