Event

Gulfood 2023

Deltag igen på Mellemøstens førende og største messe for fødevarer! Gulfood-messen i Dubai er en af verdens vigtigste og allerstørste fødevaremesser – og stedet, hvor du træffer fødevarebranchen i Mellemøsten samt de muslimske lande i Afrika, Fjernøsten og Sydasien.

Foto: Billeder fra Gulfood 2022

Gulfood i februar 2022 viste, at messen var tilbage i den klassiske form som vi kender før COVID19. Der var rekordmange besøgende og der er rift om pladserne og ventelister mhp at udstille. Gulfood vender således tilbage som den førende fødevaremesse i MENA-regionen i 2023.

Vi vil i 2023 igen være opdelt i de samme tre områder: World Food, Dairy og Meat & Poultry og som nævnt så er der mange der gerne vil udstille, så skriv jer op med det samme.

Gulfood-messen er i voldsom vækst og havde 25 års jubilæum i 2020, hvilket vil sige, at 2023 bliver 17. år i træk, hvor det bliver afviklet. Traditionelt tiltrækker messen over  100.000 besøgende fra 200 forskellige lande. Heraf kommer 40 pct. fra UAE og 60 pct. fra resten af verden.

Udstillingsarealerne er på 1 mio. m2 og fordeler sig igen over fem dage. På trods af dette er der stadig lange ventelister for at komme til at udstille. 

HVEM KAN DELTAGE?

Som følge af Gulfoods store succes har messeledelsen for nogle år siden valgt at opdele udstillingen i forskellige sektor-områder. DI vil skabe den bedste og mest effektive platform for danske fødevare-virksomheder ved at opstille danske stande fordelt på tre haller, der dækker Færdig-forarbejdede Fødevarer, Kød og Mejeri.

Mere specifikt:

  • Kød (Meat): oksekød, fjerkræ, halal og kontrol

  • Verdens fødevarer (World Food): økologi, færdigforarbejdede fødevarer, ingredienser, is, chokolade, slik og energi-drikke

  • Mejeri (Dairy): ost, mælk, yoghurt og is.

HVORFOR DELTAGE?

DI har stået for den danske stand de sidste 16 år og kommer tilbage til sine vante pladser igen som den eneste højprofilerede danske fællespavillon. Hvis I ønsker at brande jeres virksomhed under den kendte stærke danske identitet, så registrér jer med det samme. Dertil er der blevet godkendt eksport-fremmemidler, hvilket gør det meget attraktivt at deltage i 2023. I får således de første 12 m2 med 50 pct. eksportfremmemidler. Derefter kan I tilkøbe ekstra plads i bidder af 3 m2. 

I 2023 er der stort fokus på temaer som økologi, fødevaresikkerhed, ingredienser, bæredygtige fødevarer, bedste smag og højeste kvalitet.

STANDPLAN

Standplanen kommer, når vi har alle jeres tilmeldinger.

Tegninger fra standbygger og de praktiske detaljer vedrørende opbygning, grafik, møbler mm. følger ligeledes.

For yderligere information se: https://www.gulfood.com/

MÅLMARKEDET

UAE og især Dubai anses for at være en strategisk hub i Mellemøsten hvorfra man nemt når Afrika, Kina, Fjernøsten … - godt og vel halvdelen af klodens befolkning.

Det er er nemt og komme til og fra Dubai, og sammen med gode hotelophold, behageligt klima m.m. så har byen gjort sig til et oplagt mødested for handelsfolk.

I alle deltagende regioner er der en øget interesse for import af fødevarer af høj kvalitet  - et kendetegn for netop danske fødevarevirksomheder. 

PRIS

Vi har fået godkendt ansøgningen af Udenrigministeriet, hvilket gør, at budgettet med 50% tilskud bliver således: 

World Food og Dairy

9 m2: DKK 37.494

3 m2: DKK 5.900,- for ekstra plads uden tilskud.

Meat and Poultry

12 m2 (minimum): DKK 49.992

Prisen er under forudsætning af minimum 20 deltagende virksomheder.

Inkluderet i prisen er standleje, opbygning, 1 bord og 4 stole, 1 disk og papirkurv per 9 m2, tæppe og rengøring.

Grafik og ekstra møbler, køleskabe, tv mm. betales ekstra.

PRAKTISK INFORMATION

Dagene er ændret, så messen nu kører fra mandag til fredag hvilket er noget helt nyt i UAE.

Se hvad deltagerne sagde om dette års Gulfood

DEADLINE for tilbagemelding er fredag d. 5. august