Event

Gulfood Manufacturing 2021

Deltag på Mellemøstens førende messe for fødevareprocesindustrien! Gulfood Manufacturing messen i Dubai udspringer af den succesfulde Gulfood messe, hvor Dansk Industri har været med fra starten.

I samarbejde med Eksportforeningen opstiller Dansk Industri den danske stand på Gulfood Manufacturing(GFM). GFM er en udspringer af Gulfood messen, som DI har arrangeret de sidste 15. år.

GFM er mere sektoropdelt, den kører over tre dage, og det er her, du møder fødevarebranchen i Mellemøsten, Asien og Afrika. Godt og vel halvdelen af kloden kommer for at finde fødevareprocesudstyr.  

Den oprindelige Gulfood blev gennemført i februar 2021 - for to måneder siden -  som en klassisk fysisk messe. Som følge af COVID19 nedlukningen var der ikke høje forventninger til Gulfood messen i år. Men, Dubai World Trade Centre, der står for messen forstod, at skabe høj sikkerhed og gøre messen attraktiv at besøge.

Så de danske udstillere, der fysisk deltog, oplevede, at sikkerheden var i orden, retningslinjerne blev overholdt, ingen danske udstillere testede positiv undervejs og de gode kunder fandt vej til de danske udstillere.

Med dette in mente er der høje forventninger til GFM 2021. 
 

I år er den danske pavillion ydermere støttet med 75% eksportfremmemidler,  så I kan deltage til en meget attraktiv pris

 

HVEM KAN DELTAGE?

Denne messe er for virksomheder indenfor fødevareprocesindustrien, herunder:  

  • Ingrediens
  • Emballage og indpakning
  • Automatisering og kontrol
  • Proces/bearbejdning
  • Forsyningskæde løsninger

DI arrangerer den danske fællesstand i samarbejde med Eksportforeningen, og DI står for ingrediensstanden.

 

Dato: 7. – 9. november 2021

Sted: Dubai World Trade Centre

Pris: DKK 24.996,- for minimum 12 m2.

Yderligere m2 kan tilkøbes i moduler af 4 m2 for DKK 4.500 pr. m2. Hvilket vil sige, at minimum for ekstra plads er DKK 18.000.

 

For yderligere information se: http://www.gulfoodmanufacturing.com/

 

TILMELDING

En del af standene i pavillonen er allerede reserveret, men der er stadigvæk ledige tilbage!

Tilmelding skal ske hurtigst muligt og senest d. onsdag den 12. maj 2021.

Fremstødet er udarbejdet i samarbjede med: