Event

GULFOOD Manufacturing 2022

Deltag på Mellemøstens førende messe for fødevareprocesindustrien! Gulfood Manufacturing messen i Dubai udspringer af den succesfulde Gulfood messe

Gulfood Manufacturing 2021

I samarbejde med Eksportforeningen og Food Nation Denmark opstiller Dansk Industri endnu en gang den danske stand på Gulfood Manufacturing(GFM). GFM er en udspringer af Gulfood messen i februar, som DI har arrangeret de sidste 16. år.

I år er det 7. gang, at Dansk Industri arrangerer GFM, som kører over tre dage, og det er her, du møder fødevarebranchen i Mellemøsten, Asien og Afrika. Godt og vel halvdelen af kloden kommer for at finde fødevareprocesudstyr på GFM.  

HVEM KAN DELTAGE?

Denne messe er for virksomheder indenfor fødevareprocesindustrien, herunder:  

  • Ingrediens
  • Emballage og indpakning
  • Automatisering og kontrol
  • Proces/bearbejdning
  • Forsyningskæde løsninger

I november 2021 deltog 10 danske virksomheder - hvilket var rekord for danske udstillere på GFM, samtidig med at COVID19 fortsat udfordrede messeaktiviteter. De fleste lande, herunder UAE har nu fundet indrejseprocedurer og arbejdsgange der tager højde for COVID og I kan se mere om de 10 virksomheders oplevelser herunder:

GFM oplever i øjeblikket stor efterspørgsel så vi skal hurtigt muligt have samlet en gruppe, så vi kan binde os til et område. Messen vokser så der er varslet ændringer i f.h.t. placeringen af ingredienser og fødevareforarbejdning. Men uanset ændringerne, så plejer kunderne at finde vej til de rette udstillere: Hør hvad de havde at sige til sidste års Gulfood Manufacturing

Pris: DKK 44.400 + moms for en stand på 12 m2 baseret på 50% støtte fra Danish Trade Council.

Yderligere m2 kan tilkøbes i moduler af 4 m2. Prisen for 1 modul udgør DKK 20.000 + moms. Der ydes ikke støtte fra Danish Trade Council til ekstra m2. Bestilling af ekstra m2 kan først bekræftes efter tilmeldingsfristen er udløbet.

For yderligere information se: Welcome - Gulfood Manufacturing 2022

Registration is in accordance to the General Terms and Conditions for participating in Export promotion Events of the Confederation of Danish Industry: Terms and conditions for Export Promotion Events - DI (danskindustri.dk)