For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

Pitch dine HealthTech løsninger for koreanske hospitaler

Korea skal opgradere 18 smart-hospitals frem mod 2025. Ambassaden i Seoul, Dansk Industri og Healthcare Denmark afholder et virtuelt Smart Hospital salgs-seminar, og inviterer danske virksomheder til at pitche virtuelt over for et af Koreas største hospitaler.

Foto: GettyImages

Den Sydkoreanske økonomi er verdens 10. største og landet lancerer nu deres store økonomiske reformpakke, Korean New Deal. Pakken skal blandt andet sørge for, at 18 hospitaler opgraderes til at blive smart-hospitals frem mod 2025. De nye hospitaler skal opgraderes med en lang række løsninger inden for HealthTech paraplyen såsom patientsikkerhed, databehandling, AI hygiejneløsninger, robotter etc. Pakken skal sikre sundhedsbehandling i verdensklasse til de koreanske borgere og giver samtidig håndgribelige muligheder for danske HealthTech virksomheder.

Ambassaden i Seoul, Dansk Industri og Healthcare Denmark inviterer virksomheder til at pitche for beslutningstagere fra Kyungpook National University Hospital og potentielt blive en del af leverancen til fremtidens hospitaler i Sydkorea. Ambassaden i Seoul har brugt det sidste år på at intensivere samarbejdet med det Sydkoreanske sundhedsministerium og KHIDI (Korean Health Industry Development Institute). KHIDI er det institut, der udvælger hvilke hospitaler der skal opgraderes, og Danmark er derfor i en unik position, hvor der kan præsenteres løsninger direkte over for de koreanske hospitaler, der står over for at skulle opgraderes. Samarbejdet startede i 2021, og 3. marts 2022 åbner vi dørene for det andet hospital i rækken. I samarbejde med Kyungpook National University Hospital afholder vi en målrettet workhop, hvor danske virksomheder kan pitche deres løsninger over for et af de største hospitaler i Korea med lidt over 1500 sengepladser samt de koreanske underleverandører.

Hospitalet søger særligt løsninger inden for patientsikkerhed såvel som AI og forbedring af brug af hospitalsdata, samt hardware og robotteknologi. I den efterfølgende uge (mellem 7-11 marts) vil der blive opsat målrettede B2B møder med de koreanske partnere.

Hvis du gerne vil deltage i workshoppen og pitche for de koreanske underleverandører er prisen 4.000 DKK for SMVer. Hvis din pitch vækker interesse vil vi gerne invitere til en uge fyldt med B2B møder med de koreanske underleverandører. Den samlede pris for begge dele er i alt 10.000 DKK for SMVer.*

*For større virksomheder er prisen hhv. 8.000 DKK for mulighed for at pitche og 20.000 for både at pitche og deltage i B2B møder.