Arrangement

Kom med til USA's største cirkulære festival Circular City Week New York 2021!

DI’s kontor i New York holder d. 22-28 marts 2021 en uge lang festival, der samler internationale aktører for sammen at diskutere fremtiden for cirkulære løsninger. Ugen giver dig og din virksomhed en unik mulighed for at positionere sig på det amerikanske marked.

Cirkulære Løsninger i Centrum 

Den cirkulære agenda spiller en central rolle i New York og resten af USA, både inden for miljø-og byggeindustrien, tekstilindustrien, fødevareindustrien, digitalisering og meget meget mere. Festivalen er en oplagt mulighed for danske virksomheder til at præsentere deres løsninger og produkter på en international scene og platform, og kan samtidig give indgang til det amerikanske cirkulære marked med mulighed for at udbygge et netværk i USA.

USA’s Største Cirkulære Festival

Circular City Week blev skabt for at forene aktører fra diverse sektorer som har et fælles mål – accelerere den cirkulære omstilling og er i dag, USA’s største cirkulære festival. Alene i 2020, var der over 58 planlagte events, +100 præsentationer om diverse tiltag, udfordringer og løsninger med samtlige involverede statslige, private- og nonprofit organisationer. Udover det, var der over 4000 registrerede deltagere. Festivalen vil igen i 2021 blive lige så stor en succes - hvis ikke større.

Læs mere på www.circularcityweek.com

DELTAG I CIRCULAR CITY WEEK 2021

Ugen er en rigtig god platform for at fremvise danske cirkulære løsninger og know-how i New York, da Danmark er kendt for at være i spidsen når det gælder cirkulære løsninger. Der er rig mulighed for at blive involveret i Circular City Week. Som dansk virksomhed kan du bruge platformen til at holde et event, deltage som oplægsholder, holde en udstilling eller mange flere ting, som partner af ugen. Få flere informationer om vores partnerskaber HER.

Tone Søndergaard

Tone Søndergaard

Director, DI New York