Arrangement

Gulfood 2020 - Dubai

Deltag på Mellemøstens førende og største messe for fødevarer!

Foto: Getty Images

Gulfood messen i Dubai er en af verdens allerstørste fødevaremesser – og stedet, hvor du træffer fødevarebranchen i Mellemøsten samt de muslimske lande i Afrika, Fjernøsten og Sydasien. 

I 2020 er det 13. gang, at Dansk Industri arrangerer den danske fællesstand på messen. Tilbage i 2007 startede den danske stand op med syv virksomheder, og siden da er antallet vokset betydeligt, og pladserne bliver hvert år revet væk!

HVORFOR DELTAGE?

Det er ikke kun den danske fællesstand, der har haft vokseværk. Gulfood messen er i voldsom vækst, og gennem dens 25-årige eksistens er besøgstallet år for år steget, så antallet af besøgende i 2019 nåede op på over 100.000 personer fra 200 forskellige lande. Heraf kommer 40 procent fra UAE og 60 procent fra resten af verdenen.

I dag er udstillingsarealerne på en mio. kvadratmeter og spreder sig over fem dage, men der er alligevel lange ventelister for at komme til at udstille. 

HVEM KAN DELTAGE?

Som følge af Gulfoods store succes har messeledelsen for nogle år siden valgt at opdele udstillingen i forskellige sektorområder. DI’s fællesstand er placeret i to af områderne:

  • Kød
  • World food – som er et område med forskellige produkter

PRAKTISK INFORMATION

STANDPLAN
Vi har fået det samme område som i 2019 - se området i vedhæftede.

Standplanen kommer når vi har alle jeres tilmeldinger. Tegninger fra standbygger og de praktiske detaljer vedr. opbygning, grafik, møbler mm. følger ligeledes.

For yderligere information se: https://www.gulfood.com/

TILMELDING
En del af standene i pavillonen er allerede reserveret, men der er stadigvæk ledige tilbage!

Af hensyn til det videre arbejde, vil jeg bede jer at registrere jer hurtigst muligt via registreringslinket med bindende tilmelding og ønske om størrelsen på standen – jeg gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere jer, at I får det antal m2, som I ønsker, det afhænger af, hvor mange virksomheder, der vil udstille.

Tilmeld dig i linket på denne side. 

DEADLINE for tilbagemelding er mandag den 26. august 2019.

INFORMATION OM PRIS
Prisen for 9 m2 er i 2019: 65.790 kr. og 21.930 kr. for ekstra 3 m2. Inkluderet i prisen er standleje, opbygning, 1 bord og 4 stole, 1 disk og papirkurv per 9 m2, tæppe og rengøring. Grafik og ekstra møbler, køleskabe mm. betales ekstra.