Arrangement

DIDACTA 2021

Som verdens største messe for denne sektor giver den en omfattende indsigt i hele uddannelses- og uddannelsessystemet, fra tidlig barndomsuddannelse til erhvervsuddannelse og livslang læring. MESSEN ER UDSAT - FORVENTES AFHOLDT I MAJ 2021. NY DATO PÅ VEJ!

Foto: Colourbox

DANSK INDUSTRI, Edtech Denmark og TC München etablerer for første gang danske fællesstande på de et af de førende tyske messer inden for digital læring og undervisning: DIDACTA. Du og din virksomhed har nu mulighed for at deltage i én eller begge messer og blive en del af en storstilet dansk satsning på et hastigt voksende tysk marked for IT og digital læring.

DIDACTA har mere end 100.000 besøgende og har på få år manifesteret sig som den centrale messe rettet mod den primære undervisningssektor.

Det afspejler den markante vækst på det digitale område i Tyskland. Behovet for fleksible og digitale læringsmetoder fortsætter fra klasseværelset til arbejdspladsen, og nødvendigheden af livslang læring har manifesteret sig i markedet. Ved at deltage på en dansk fællesstand iscenesættes jeres kompetencer, og I får en stærk, centralt placeret platform at positionere jer på.

TYSKLAND har med sine 80 mio. indbyggere og knap 3,5 mio. virksomheder haltet efter på den digitale dagsorden i flere år.  Men nu sker der noget, og coronakrisen har kun sat yderligere skub i udviklingen væk fra blyant, gennemslagspapir og telefax til digital læring – både for skoler og virksomheder. Dette momentum er ledsaget af betydelige investeringer i såvel infrastruktur, hardware og software som kvalificering af personale.

DANMARK har stærke kompetencer og løsninger at tilbyde i form af fleksible og innovative læringsmuligheder til medarbejdere, koncepter vedrørende distance og blended learning, cloudløsninger og det digitale klasseværelse til folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Derfor er LEARNTEC og DIDACTA optimale platforme, hvor de danske virksomheder kan positionere deres løsninger på tværs af målmarkedet. Dertil kommer, at Danmark opfattes som epicentret inden for digitale, innovative læringsmetoder og værktøjer.

VED DELTAGELSE I DEN DANSKE FÆLLESSTAND, FÅR DU:

 • Egen udstillingspodie på den danske fællesstand, loungeareal
 • Samlet markedsføring af fællesstanden og kommunikation over for det tyske netværk og centrale stakeholders: skoler virksomheder, delstatsmyndigheder
 • Samlet facilitering af møder med fageksperter, relevante virksomheder & stakeholders samt indkøbere under messen (facilitering af møder tilpasset den enkelte virksomheds behov kan aftales separat med The Trade Council i München)
 • Assistance på standen (mødeforplejning, sprogassistance og tiltrækning af besøgende)
 • Virtuelle informationsmøder m. deltagere forud for messen
 • Netværksarrangement på messen.

Der er særligt gode muligheder på det tyske marked inden for:

Udvikling af digitale undervisningsmidler og undervisningsmaterialer, styring af administrative og uddannelsesmæssige processer, digitale læringsmiljøer, Learning Management Systemer (LMS), hardware-enheder, VR-briller, interaktive tavler og systemer mv. 

Charlotte Blomqvist

Praktisk ansvarlig

 • Direkte +45 3377 4717
 • Mobil +45 4050 9093
 • E-mail cblo@di.dk

Ole Linnet Juul

Fagligt ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3018
 • Mobil +45 2088 3900
 • E-mail olj@di.dk