Arrangement

International rekruttering – sådan kommer du i gang!

Står din virksomhed på tærsklen til at rekruttere jeres første internationale medarbejder? Har I allerede været i gang med den første internationale rekruttering, men vil gerne vide mere?

Dansk Industri og Copenhagen Capacity har samlet nogle af de førende eksperter inden for international rekruttering og onboarding, samt virksomheder med konkret og praktisk erfaring.

I vil få:

 • Mulighed for at høre om andre virksomheders erfaringer med at komme i gang med at rekruttere internationalt: Hvor starter man, hvad kræver det, og hvor får man hjælp?
 • Konkrete værktøjer: Hvordan kører man en pre-boarding, en on-boarding og en tilknytningsproces, så man får mest mulig succes med at rekruttere internationale medarbejder? Få værktøjer til at give den internationale medarbejder den bedst mulige velkomst
 • Viden fra førende eksperter inden for international rekruttering og ledelse af internationale medarbejdere, der deler best practice i forhold til at lede internationale medarbejdere bosat i Danmark.

Konferencen er til virksomheder, der har ingen eller lidt erfaring med international rekruttering, eller virksomheder, der allerede arbejder med international rekruttering og som gerne vil dykke endnu mere ned i emnet og vidensdele med andre.

Workshops:
Deltagerne har mulighed for at vælge to ud af i alt fire workshops; én workshop fra kl. 12.15 – 13.00 og en anden workshop fra kl. 13.15 – 14.00. Deltagerne vælger hvilke to workshops, de ønsker at deltage i, ved tilmelding.

Program

 • 10:00

  Velkommen

  Danielle Bjerre Lyndgaard, chef for Dansk Industri Global Talent & Mobility, og Nikolaj Lubanski, COO for Copenhagen Capacity, byder velkommen.
  Danielle Bjerre Lyndgaard, er også dagens moderator.

 • 10:00

 • 10:15

  Paneldebat med virksomheder

  Hør virksomheder dele ud af deres erfaringer og udfordringer med international rekruttering og bliv klogere på jeres egen rejse.

 • 11:05

  Paneldebat med internationale medarbejdere

  Hør internationale medarbejderes egen erfaring. Hvordan fandt de deres job i Danmark, og hvordan var deres relocation og onboarding.

 • 11:30

  Frokost og networking

  Del erfaringer og netværk med de andre deltagere, mens der serveres en lækker frokost i atriet.

 • 12:15-14:00

  Branding og rekruttering: Merete Sandager, Copenhagen Capacity
  Hvorfor skal internationale vælge Danmark fremfor andre lande, og hvordan kan vi formidle det til vores målgruppe?

 • 12:15-14.00

  Relocation: Mette Lamp og Jeanette Onat, Deloitte
  Når en ny international medarbejder skal starte i virksomheden, er det ikke bare et nyt job, der venter medarbejderen – det er også en masse praktiske ting og administration i forbindelse med at flytte til et nyt land, ofte med en medfølgende partner og måske en hel familie.

 • 12:15-14.00

  Onboarding: Claire Maxwell, Onboard DK/Københavns Universitet
  En god introduktion til nye medarbejdere, har stor betydning for, at rekrutteringen bliver en succes. Det gælder i endnu højere grad for internationale medarbejdere, som skal finde sig til rette i Danmark.

 • 12:15-14.00

  Kulturmødet: Marianne Danling, Copenhagen Capacity
  Danmark ligger nr. 57 ud af i alt 59 lande i verden på ’Ease of Settling in’, hvilket blandt andet dækker over ’At føle sig hjemme’, ’Venlighed’ og ’Finde venner’ i InterNation Expat Insider Survey 2021.

 • 14:00

  Opsamling på workshops og farvel og tak for i dag

 • 14:30

  Bliv hængende...

  og network med DI og Copenhagen Capacity og de andre deltagere