Arrangement

LEARNTEC 2022

DANSK INDUSTRI, Ed Tech-Denmark og TC München etablerer for første gang danske fællesstande på de to førende tyske messer inden for digital læring og undervisning LEARNTEC og DIDACTA. Du og din virksomhed har nu mulighed for at deltage i den ene eller begge messer og dermed blive en del af en storstilet dansk satsning på et hastigt voksende tysk marked indenfor IT og digital læring.

LEARNTEC er den førende tyske messe inden for digital corporate-learning og er årligt vokset med 30 pct. flere deltagere og udstillere.

Dette afspejler den markante vækst på det digitale område i Tyskland. Behovet for fleksible og digitale læringsmetoder fortsætter fra klasseværelset til arbejdspladsen, og nødvendigheden af livslang læring har manifesteret sig i markedet. Ved at deltage på en dansk fællesstand iscenesættes jeres kompetencer, og I får en stærk, centralt placeret platform at positionere jer på.

TYSKLAND har med sine 80 mio. indbyggere og knap 3,5 mio. virksomheder haltet efter på den digitale dagsorden i flere år.  Men nu sker der noget, og corona-krisen har kun sat yderligere skub i udviklingen væk fra blyant, gennemslagspapir og telefax hen imod digital læring – både for skoler og virksomheder. Dette momentum er ledsaget af betydelige investeringer i såvel infrastruktur, hardware og software som kvalificering af personale.

DANMARK har stærke kompetencer og løsninger at tilbyde i form af fleksible og innovative læringsmuligheder til medarbejdere, koncepter vedrørende distance og blended learning, cloudløsninger samt det digitale klasseværelse til folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Derfor er LEARNTEC og DIDACTA optimale platforme, hvor de danske virksomheder kan positionere deres løsninger på tværs af målmarkedet. Dertil kommer, at Danmark opfattes som epicentret inden for digitale, innovative læringsmetoder og værktøjer.

DER ER SÆRLIGT GODE MULIGHEDER PÅ DET TYSKE MARKED INDENFOR

Udvikling af digitale undervisningsmidler og undervisningsmaterialer, styring af administrative og uddannelsesmæssige processer, digitale læringsmiljøer, Learning Management Systemer (LMS), hardware-enheder, VR-briller, interaktive tavler og systemer mv.

VED DELTAGELSE får du

  • Eget udstillingspodie på den danske fællesstand og loungeareal.

  • Samlet markedsføring af fællesstanden og kommunikation over for det tyske netværk og centrale stakeholders: skoler virksomheder, delstatsmyndigheder.

  • Samlet facilitering af møder med fageksperter, relevante virksomheder og stakeholders samt indkøbere under messen (facilitering af møder tilpasset den enkelte virksomheds behov kan aftales separat med The Trade Council i München).

  • Assistance på standen, herunder mødeforplejning, sprogassistance og tiltrækning af besøgende.

  • Virtuelle informationsmøder m. deltagere forud for messen.

  • Netværksarrangement på messen.