Event

Eksportfremme i Tyskland

Er du interesseret i at udforske forretningsmuligheder i Tyskland og den tyske forsvarsindustri? Så er det nu, du har chancen for at deltage i den danske eksportfremme i Berlin fra 12. til 14. april 2023.

Tyskland har på grund af Ruslands invasion af Ukraine besluttet sig for store investeringer i sit forsvar, hvilket bl.a. manifesterer sig i den nyligt annoncerede bevilling på 100 mia. euro i Kansler Scholz' Zeitenwende-tale fra februar 2022. Dertil kommer, at Tyskland også har forpligtet sig til at bruge 2% af BNP på sit forsvar.

Den tyske forsvarsindustri er en af verdens største og mest indflydelsesrige. Den har en afgørende rolle i støtten til både de tyske og andre europæiske væbnede styrker, og den oplever i øjeblikket en betydelig stigning i antallet af ordrer. Samtidig har andre NATO-allierede og partnere øget deres forsvarsbudgetter, hvilket understreger behovet for mere udstyr og teknologisk udvikling for at styrke Europa. Det giver anledning til samarbejde!

Som nabo til Danmark spiller Tyskland en central rolle for dansk eksport og værdiskabelse inden for forsvarsindustrien. Derfor er det nu tid til, at den danske forsvarsindustri udvikler sit allerede gode forretningsnetværk i Tyskland.

Tag del i eksportfremme-arrangementet i Berlin fra 12. til 14. april 2023, hvor din virksomhed sammen med det danske forsvar og Forsvarsministeriet vil have mulighed for at møde potentielle partnere og beslutningstagere i Tyskland.

Programmet vil blandt andet omfatte:

  • En dag med konference, B2B-sessions, seminarer og frokost
  • En netværksmiddag, Berlin-style
  • En middag på ambassadørens residens
  • Besøg på relevante steder i Berlin eller Brandenburg
  • Eksportfremme-arrangementet er et samarbejde mellem DI Danish Defence and Security Industries Association og den Kongelige Danske Ambassade i Berlin.

Fine Print

Prisen er 9.677,- DKK baseret på deltagelse af 20 virksomheder med op til to repræsentanter fra hver. Prisen kan variere afhængigt af antallet af deltagere. Prisen inkluderer 75% Brexit-finansiering fra Danish Trade Council og EU.