Arrangement

Verdensmål 8 i arbejde

Kom helt tæt på det arbejde som DI sammen med 3F og Ulandssekretariater udfører for at bidrage til udvikling af anstændige jobs og økonomisk vækst i udviklingslande. Konferencen finder sted i Industriens Hus 20. november 2018.

Til konferencen fortæller fagforeningsfolk og repræsentanter fra arbejdsgivere fra hele verden om mulighederne for at skabe bæredygtig vækst og ordentlige jobs – og de udfordringer der er, når lokale arbejdsmarkeder skal reformeres.

Derudover får du et indblik i, hvordan elementer fra den danske arbejdsmarkedsmodel inspirerer arbejdsmarkedets parter i udviklingslandene.

Der vil være oplæg fra blandt andre den danske minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs og generaldirektøren for FN’s internationale arbejdsorganisation ILO Guy Ryder. Repræsentanter fra den danske virksomhed Orana vil fortælle, hvordan de bruger verdensmålene i det daglige arbejde. Repræsentanter for arbejdsgivere fra Kenya og faglige ledere fra Honduras og Myanmar vil fortælle, hvordan dialog har banet vejen for bedre vilkår for både medarbejdere og virksomheder.

Værterne for konferencen er LO-Formand Lizette Risgaard, COO og Direktør i Dansk Industri Thomas Bustrup, samt 3F’s Næstformand Tina Christensen.

Efter frokost har du mulighed for at komme i dialog med aktører fra hele verden, der er involveret i en lang række forskellige projekter.

Konferencen giver dig med andre ord en unik mulighed for at få indblik i, hvordan erfaringer fra det danske arbejdsmarked gør en forskel i udviklingslandene.

Læs mere om konferencen og se det fulde program i invitationen, du finder i højre side.

Charlotte Blomqvist

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4717
  • Mobil +45 4050 9093
  • E-mail cblo@di.dk

Bente Toftkær

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3831
  • Mobil +45 2946 7169
  • E-mail bet@di.dk