Webinar

Webinar: sådan kan kunstig intelligens øge din konkurrenceevne

Er du nysgerrig på at komme i gang med at arbejde med kunstig intelligens (AI), og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så tilmeld dig webinaret her, hvor du også kan høre DI og Alexandra Instituttets nye AI Garage.

Implementering af maskinlæring eller kunstig intelligens kræver sparring og vejledning i forhold til rammesætning af projektet samt udvikling af en robust projektplan. AI Garagen er en oplagt mulighed for at få den nødvendige sparring og rådgivning.

I fobindelse med opstart af AI Garagen afholder DI og Alexandra Instituttet et webinar, som giver dig konkrete tips og tricks til at komme i gang med at implementere kunstig intelligens i din virksomhed. Hvilke faldgruber skal du være opmærksomhed på, og hvilke fordele vil der være ved at bruge AI?

Webinaret vil samtidig give en uforpligtende indflyvning til AI Garagens forskellige steps og forløb samt eksempler på forskellige mulige AI-løsninger.

Webinaret tager 1 tim og er for DI-medlemmer, der er interesserede i at deltage i AI Garagen.

Tilmelding og deltagelse i webinaret garanterer dig ikke en plads i AI Garagen, og det er derfor afgørende, at du hurtigst muligt beslutter, hvorvidt din virksomhed ønsker at deltage i det egentlige forløb.

Program

Læs mere om AI Garage

Dansk Industri og Alexandra Instituttet har bygget en AI Garage, hvor vi tager udgangspunkt i, hvor den enkelte virksomhed er, og gennem uvildig rådgivning klæder virksomhederne på til at tage de første skridt ind i arbejdet med kunstig intelligens. 

Læs mere om AI Garage og se de tre steps i forløbet her.

Line Haaning Anker

Line Haaning Anker

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4536
  • Mobil +45 4292 0282
  • Send e-mail