Arrangement

Bæredygtige byer og boliger med tech

Danmarks Digitale Fremtid - en digital Danmarksturné. Invitation til folkehøring #3 tirsdag d. 22. september i Aarhus.

DI har igangsat initiativet Danmarks digitale fremtid med ønsket om at skabe en bred debat om visionerne for brug af teknologi i det danske samfund. Vores ønske er, at denne samtale skal give genlyd i hele landet fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg. Vi inviterer jer med i samtalen ved at deltage i den niende folkehøring om Bæredygtige byer og boliger med tech.

Digitalisering af byer og lokalområder har et stort potentiale for at understøtte vækst, inklusion og bæredygtighed og kan medvirke til nye måder at organisere, bygge, udvikle og leve i byen på. Hvordan skal vores bæredygtige lokalsamfund se ud i 2030, og hvad er vigtigt at indtænke her i forhold til infrastruktur, bygninger og forskellen mellem by og land? 

Om DI's initiativ

Danmarks digitale fremtid - en digital Danmarksturné er et initiativ igangsat af DI under indsatsen Tech der tæller med et ønske om at skabe en bred debat om de politiske og praktiske ideer og visioner for vores brug af teknologi i det danske samfund på en række vigtige områder.

Vores ambition er, at samtalen giver genlyd i hele landet - fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg.

Vi afholder ti folkehøringer i 2020 rundt om i landet med fokus på at inspirere, debattere og udvikle nye løsninger på vigtige samfundsproblematikker med digitalisering og teknologi. Læs mere om initiativet her.

Er du interesseret?

Mette Smith Thastum

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4592
  • Mobil +45 3024 0644
  • E-mail mest@di.dk

Ellen Tornblad

Sekretær

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4811
  • Mobil +45 3069 4643
  • E-mail eljt@di.dk